Highwire – Veroorzaken COVID-19 vaccins miskramen?

highwire-–-veroorzaken-covid-19-vaccins-miskramen?

17-07-21 08:14:00,

Uit een Amerikaans onderzoek van 21 april 2021 blijkt dat maar liefst 82% van de zwangere vrouwen die tijdens hun eerste trimester werden gevaccineerd een miskraam kregen. Als het aan de vele auteurs van dit onderzoek had gelegen, zou zit echter niemand zijn opgevallen. Ze maakten een verkeerde rekensom, waardoor het percentage veel lager leek, namelijk 12,6% wat binnen de marge van het nationaal gemiddelde valt. De journalisten Del Bigtree en Jeffrey Jaxen doen deze fraude haarfijn uit de doeken.

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: