Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is” – Frontnieuws

israelische-internist-onthult-ineffectiviteit-van-vaccinatie:-“het-lijkt-erop-dat-de-efficientie-bijna-nul-is”-–-frontnieuws

17-07-21 07:47:00, Foto ter illustratie We herinneren ons nog het juichende nieuws: “Vaccinatie wereldkampioen Israël”. Israël wordt gezien als een rolmodel, vooral door Westerse politici. Inmiddels is het echter stil geworden rond het vermeende modelland. Geen wonder: de resultaten van de brede “door vaccinering” van de bevolking met de omstreden, nieuwe spike-eiwit injecties zijn verwoestend. Het zijn vooral de “gevaccineerden” die met Corona geïnfecteerd zijn. Ze belanden er bijzonder vaak door in het ziekenhuis, zoals een Israëlische arts opmerkt.

  • Hij zegt: “Het lijkt erop dat de efficiëntie van vaccinatie bijna nul is”.
  • Gevaccineerde mensen lijken vaker ernstig ziek te worden.
  • Meer dan twee keer zoveel ziekenhuisopnames onder Israëliërs met de spike-eiwit injectie-

Rafael Zioni heeft Israël’s Corona statistieken op zijn Twitterpagina geplaatst. Het zijn de officiële gegevens van het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid.

Dr. Zioni is internist in het Israëlische Laniado Ziekenhuis. Hij weet waar hij het over heeft. De meeste Corona-infecties en de daarmee gepaard gaande ziekenhuisopnames in Israël treffen gevaccineerde mensen. Door de brede vaccinatiegraad van de bevolking blijven er natuurlijk minder ongevaccineerden over. Maar deze lijken de Corona-infecties gemiddeld zelfs beter te overleven dan degenen die al twee doses van het Pfizer-serum hebben gekregen.

“Dit zijn Israëlische gegevens over het uitbreken van infecties onder gevaccineerden met twee Pfizer-doses. Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”, verklaart hij.

This is the Israeli data for infection breakthrough among vaccinated with 2 shots of Pfizer. Seems that efficacy is close to zero.. pic.twitter.com/F7nkrNVdp0

— rafael zioni (@rzioni) July 14, 2021

Ernstig ziekteverloop komt vaker voor bij de gevaccineerden

Maar dat is niet alles. Een ernstige Corona-ziekteverloop lijkt vaker voor te komen bij de gevaccineerden. Dr. Zioni deelt een statistiek hierover. Het laat zien, zoals Zioni uitlegt:

“Dit is het aantal opnames en ernstige gevallen van deze maand. De bovenste grafiek geeft de opnames weer. Onderste grafiek ernstige patiënten. Groen is volledig gevaccineerd. Oranje is met één dosis van Pfizer. Rood is ongevaccineerd. De trend is zeer duidelijk, vooral voor ernstige patiënten”.

This is the number of admission and severe case of the this month.
Upper graph represent admissions
Lower graph represent severe patients
Green is fully vaccinated
Orange is one shoot of Pfizer.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: