‘Realiteit’ in de tijd van Covid – Frontnieuws

‘realiteit’-in-de-tijd-van-covid-–-frontnieuws

17-07-21 08:58:00, Op 7 juli verscheen Matthew Roche live vanuit zijn ziekenhuisbed in ITV’s Good Morning Britain. Hij leed aan Covid, en zijn boodschap aan de mensen was simpel: Ik zei: “Ik ga het vaccin halen, maar ik wil eerst zien wat er gebeurt met de bijwerkingen […] Niemand neemt het zo serieus totdat ze het hebben gehad”, schrijft Kit Knightly.

Zie je? Hij is net als wij! Hij wilde het vaccin niet krijgen, omdat hij zich zorgen maakte over de bijwerkingen, maar toen werd hij ziek!

Begrijp je het? Zie je de subtiele ondertoon?

Als je het vaccin uitstelt, of je zorgen maakt over de bijwerkingen, zul je ernstig ziek worden.

Trouwens, Matthew Roche is acteur. Hij heeft een interessant CV dat u hier kunt lezen.

Naast zijn optreden in de allereerste aflevering van Channel 4’s Naked Attraction, is de heer Roche volledig gekwalificeerd in “Slachtoffers Simulatietraining” en heeft hij deelgenomen aan meerdere trainingsoefeningen voor massa-slachtoffers.

Betekent dit dat het interview in scène is gezet? Of dat hij nooit ziek is geweest?

Kennelijk niet. Zelfs crisis-acteurs worden ziek. Hij kan een echte infectie aan de luchtwegen hebben opgelopen en zou dan naar alle waarschijnlijkheid een nietszeggende PCR-test hebben ondergaan die toevallig positief uitpakte, wat hem natuurlijk onmiddellijk “ziek met covid” zou maken.

Hij kan dan, terwijl hij in zijn ziekbed lag, de aandacht hebben getrokken van een passerende TV-journaalploeg die stopte om hem naar zijn verhaal te vragen, dat toevallig perfect aansloot bij de huidige propaganda.

Wij zouden nooit suggereren dat zoiets onmogelijk is in deze krankzinnige wereld.

Het is jammer dat dit interview moeilijk te vinden is sinds Matthew’s ‘dekmantel’ werd verraden, dus bewaar de kopieën die je hebt.

Onlangs kregen we deze video toegestuurd via twitter:

Het toont ‘schoonmakers’ aan het werk in Londen, zogenaamd om een metrostation te ‘ontsmetten’, maar ze zijn niet echt aan het schoonmaken. Ze poseren alleen voor foto’s.

Waarom doen ze dit? Illustraties voor een reclame promo voor ‘Churchill’ schoonmakers? Bewijzen ze zo dat ze aan het werk zijn, terwijl ze dat duidelijk niet doen en het ook niet nodig vinden?

Een andere idiote reden die we ons niet kunnen voorstellen?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: