Rutte gaat stug door met liegen – het nieuwe normaal voor politici?

rutte-gaat-stug-door-met-liegen-–-het-nieuwe-normaal-voor-politici?

17-07-21 08:17:00,

 
Het zou niet zo moeten zijn, maar het is wel zo. We zitten opgescheept met een premier die liegt alsof het gedrukt staat. Sinds de toeslagen affaire weet heel Nederland dat Rutte zegt wat hem uitkomt en als dát uitkomt hij geen “actieve herinnering” meer heeft. Het volgende incident doet zich voor. Gideon confronteert de minister president met leugens over het boek ‘The Great Reset’ van Klaus Schwab. Waarom wil Mark Rutte niet weten dat hij verbonden is aan het World Economic Forum?

Waarom draait hij zo? Hij vond het andere boek wel goed en dit boek niet. Een minuut daarvoor zegt hij dat hij het niet heeft gelezen. Hoe kan hij dan zeggen dat hij het geen goed boek vindt? Het is tenenkrommend. Maar wel verhelderend. Hoeveel mensen hebben er moeite mee om aan te nemen dat het WEF een flinke vinger in de pap heeft wat betreft het Corona-beleid van onze overheid?

De volgende filmpjes laten zien hoe een kat in het nauw rare sprongen maakt. Informeer uzelf alstublieft over het WEF op de pagina ‘World Economic Forum’ op de website van de stichting Vaccinvrij.

Gideon confronteert

De onderstaande clip – die u kunt aanklikken op het plaatje – op Twitter zegt alles…
 

De vanzelfsprekendheid waarmee Rutte liegt is even fascinerend als gevaarlijk. Als @GideonvMeijeren hem vraagt om zijn mening over het omstreden globalistische manifest genaamd COVID-19: The Great Reset, doet hij alsof hij het niet gelezen heeft. Wat?! #FVD #coronadebat pic.twitter.com/p2sDMEAZwF

— Forum voor Democratie (@fvdemocratie) July 14, 2021

Thierry helpt ons herinneren

In deze clip ziet u dat het voorwerk al was gedaan…

Hoe zat het ook alweer met de “Great Reset” en “Build Back Better” @MinPres? Rutte kende zogenaamd dat boek van Klaus Schwab toch niet? @GideonvMeijeren #FVD https://t.co/YaMjO4nxdh

— Thierry Baudet (@thierrybaudet) July 14, 2021

Mark Rutte liegt, maar hoe dom is dat?

Rutte is ‘author’ bij het WEF. Dat weet toch iedereen? Oh nee, alleen de complotdenkers hebben het daarover, dus dat nemen we niet serieus…

Rutte is net als Kaag “Author” bij het World Economic Forum.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: