Technocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperk – Frontnieuws

technocraten-leiden-de-wereld-naar-een-nieuw-duister-tijdperk-–-frontnieuws

17-07-21 04:19:00,

De beloften van de technocraten over een gloednieuwe en betere wereld zijn zo hol als een leeggelopen ballon. Hun beleid drijft de wereld naar een wetenschappelijke dictatuur en een nieuw tijdperk van neofeodalisme dat de vrijheid verplettert. De tijd om technocratie te verwerpen is nu!, schrijft technocracy.news.

Als u denkt dat de eerste zes maanden van het Biden-Harris-regime al duizelingwekkende gebeurtenissen hebben gebracht, van een op hol geslagen inflatie en open grenzen tot een landelijke propagandacampagne voor een bepaalde medische behandeling, bereidt u zich dan maar voor op nog meer schokgolven in de tweede helft van 2021.

Het leger zal naar verluidt vaccinatie vanaf 1 september verplicht stellen. Wat zal er gebeuren met de soldaten die weigeren? Worden ze verbannen en behandeld als deserteurs?

Ziekenhuizen in het hele land dreigen hun personeel te ontslaan als het zich niet laat vaccineren, waarbij de meeste een termijn tussen 1 september en 1 oktober hebben vastgesteld. Hoe gaan ziekenhuizen de gaten opvullen als 15 tot 20 procent van de medische staf opstapt?

Wanneer scholen dit najaar weer opengaan, dreigen schoolbesturen kinderen te scheiden op basis van hun vaccinstatus, een poging om ouders te intimideren om ermee in te stemmen dat hun kinderen worden geïnjecteerd met een experimentele gentherapie zonder gegevens over langetermijneffecten. De enige manier om dit te stoppen, volgens actrice en kinderrechtenactiviste Samaire Armstrong, is dat ouders bereid zijn hun kinderen van openbare scholen af te halen, waardoor de stroom van financiering op basis van inschrijvingscijfers wordt afgesneden.

De Bank of America deelde haar werknemers mee dat zij in de herfst niet meer in de kantoren mochten komen tenzij zij konden aantonen dat zij waren ingeënt. Morgan Stanley kondigde onlangs een soortgelijk beleid aan en verwacht wordt dat andere grote banken dit voorbeeld zullen volgen.

De Franse president Emanuel Macron heeft op 14 juli de invoering van een vaccinpaspoort aangekondigd, waardoor een bewijs van vaccinatie een voorwaarde wordt voor deelname aan bijna alle openbare activiteiten. Franse burgers protesteren in de straten.

Ook in Griekenland breken massale protesten uit nu het land zich opmaakt om beperkingen op te leggen aan ongevaccineerden door hen te verbannen uit het sociale leven.

De globale deep state die alles controleert, dringt erop aan dat ergens tussen de 70 en 90 procent van de wereldbevolking wordt geïnjecteerd met de mRNA-behandelingen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: