Wie snapt dit nog? – EnerzijdsAnderzijds

wie-snapt-dit-nog?-–-enerzijdsanderzijds

17-07-21 08:14:00,

U ziet het goed: Nederland kleurt donker of duister paars. Je zult er maar wonen.
De situatie is ernstig.

Merkel, die af en toe op de site van het RIVM kijkt, schrok zich rot. Nederland is een grote hotspot, overal loert het virus, haar varianten, of broertjes of zusjes van de varianten. Mensen moeten nu toch wel hoestend en proestend over straat lopen. Dus reizen naar Nederland is weer een hachelijke zaak.

Nederland telt 17,5 miljoen inwoners en momenteel liggen er 72 mensen op de IC met een positieve PCR-test, ongeacht opnamereden. Dat kan dus ook iemand met een motorongeval zijn, die bij binnenkomst met de onbetrouwbare PCR-test ‘positief’ test.*

Ons parlement heeft nu een vergelijkbare rol als die destijds in de Deutsche Demokratische Republiek: klappen voor het politburo.

We weten inmiddels dat de vaccins, enkelvoudig of dubbel uitgevoerd, naast risico’s op aanzienlijke bijwerkingen, ‘besmetting’ niet tegenhouden en ook de overdracht naar een ander persoon, gevaccineerd of niet, niet geheel kan voorkomen. De verwachting is dat alleen het verloop van een eventuele besmetting van een gevaccineerde milder zal verlopen. Een gevaccineerde kan dus nog steeds positief testen. Dus als we doorgaan met deze testmanie (waar miljoenen mee verdiend wordt) zal ook bij een vaccinatiegraad van 100% de PCR-test nog steeds te vaak positief uitslaan.
U begrijpt, (dubbel, drievoudig) gevaccineerd of niet, aan deze kwelling komt zo nooit een eind.

Het moet nu toch duidelijk zijn dat ons land (en vele andere landen) bewust in een maatschappelijk en economische coma wordt gehouden. En het lijkt ons parlement weinig te boeien, Covid-19 is nu immers een ziekte in de A-klasse.

Ons parlement heeft nu een vergelijkbare rol als die destijds in de Deutsche Demokratische Republiek: klappen voor het politburo. Een politburo is een kleine groep niet door verkiezingen gelegitimeerde machtsuitvoerders. In Nederland is dat het demissionaire driemanschap.

Je ziet het ook aan demonstraties: demonstraties die het politburo bevestigen in hun beleid, klimaat, boerenstand halveren, inclusiviteit, gender, worden door de gepolitiseerde nationale politie begeleid. Wie voor herstel van grondrechten en nu dus tegen de overheid demonstreert, wacht staatsgeweld.
Het lijkt erop dat de jonge generatie niet begrijpt dat demonstreren altijd tegen overheidsbeleid is en niet bedoeld is als applausmachine voor de zittende macht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: