COVID-19 patenten verraden ’t BIOWAPEN…!!

covid-19-patenten-verraden-’t-biowapen…!!

18-07-21 07:11:00,

X
X

Onomstotelijk bewijs: COVID-19 patenten verraden ’t BIOWAPEN…!!

2021 © Ard Pisa | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De situatie waarin de wereld nu terecht is gekomen, heeft nog nooit plaatsgevonden in de geschiedenis. Alle mensen op aarde, op welke continent ze zich ook bevinden, worden geconfronteerd met een biologische oorlogsvoering; met alle vreselijke gevolgen van dien. Als je denkt dat ik dit een begintekst is van een nieuw spannende boekthriller dan heb je het écht mis… Wás het maar fictie. Het is helaas keiharde realiteit, maar je weet en begrijpt dat pas als je het interview bekijkt met dr. David Martin van 9 juli jl. In dat interview hoor je het shockerende nieuws met bijbehorend bewijs dat SARS-CoV-2 in een laboratorium is gemaakt en is ingezet als bio wapen.

Het wordt duidelijk uitgelegd door dr. Martin, echter het is regelmatig technisch van aard en er is nog geen ondertiteling van het interview. Dit artikel helpt u om goed te begrijpen welk onomstotelijke bewijs er nu ligt. Maar laten we allereerst deze arts aan je voorstellen.

Wie is dr. David E. Martin?
Dr. David Martin is de oprichter en CEO van M∙CAM Inc. Dat bedrijf, M∙CAM, is de internationale leider op het gebied van financieel risicobeheer op basis van intellectueel eigendom. Van het controleren van octrooikwaliteit voor regeringen en octrooibureaus, tot het leveren van ultramoderne actuariële risicobeheersystemen en -oplossingen aan de grootste banken en verzekeringsmaatschappijen. M∙CAM heeft een wereldwijde standaard vastgesteld in de beoordeling en het beheer van octrooikwaliteit en commerciële geldigheid.

Als woordvoerder voor wereldwijde verantwoordelijkheid voor intellectueel eigendom en kwaliteitshervorming heeft dr. Martin nauw samengewerkt met het Congres van de Verenigde Staten, tal van regelgevende instanties op het gebied van handel en financiën in de Verenigde Staten, Europa en Azië en bij het bepleiten en inzetten van infrastructuur om de groeiende afhankelijkheid van eigendomsrechten te ondersteunen bij zakelijke transacties. 

Dr. Martin heeft met zijn bedrijf inzicht in de vele innovaties, patenten en de financieringen hiervan. De afgelopen twee decennia heeft David Martin toezicht gehouden op mogelijke schendingen van het Protocol van 1925 inzake het verbod op het gebruik in oorlogssituaties van verstikkende, giftige of andere gassen, van bacteriologische methoden van oorlogsvoering (het zg. ‘Protocol van Genève’) en de overeenkomst van 1972 inzake het verbod op de ontwikkeling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: