Daar gaan we: Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC waarschuwt voor “Pandemie van de Ongevaccineerden” – Frontnieuws

daar-gaan-we:-amerikaanse-gezondheidsautoriteit-cdc-waarschuwt-voor-“pandemie-van-de-ongevaccineerden”-–-frontnieuws

18-07-21 06:13:00,

CDC directrice Rochelle Walensky heeft vrijdag alarm geslagen en gewaarschuwd voor een “pandemie van de ongevaccineerden”.

“Er is een duidelijke boodschap die doorkomt. Dit is een pandemie aan het worden van de ongevaccineerden. We zien uitbraken van besmettingen in delen van het land met een lage vaccinatiegraad, omdat ongevaccineerde mensen risico lopen”, zei Walensky tijdens een nieuws briefing op vrijdag.

“Pandemie” is het nieuwe woord dat de globalisten graag gebruiken om de massa’s door middel van angst te beheersen.

En waarom ook niet, aangezien ze vorig jaar zo’n groot succes hadden door het te gebruiken om honderdduizenden bedrijven te vernietigen, een recordaantal kinderen zelfmoord te laten plegen, honderden miljoenen mensen ertoe te brengen mondkapjes te dragen en thuis te blijven, gewoon door een “virus” te noemen en het magische woord erbij te gebruiken: PANDEMIE.

En terwijl deze “COVID-19 Pandemie” woedde en zogenaamd honderdduizenden mensen doodde, eenvoudig vastgesteld door een dubieuze PCR-test van valse “positieven” voor dit “moordvirus,” leek bijna niemand op te merken dat de griep op hetzelfde moment volledig verdween.

Eergisteren, 16 juli 2021, gaf CDC-directrice Rochelle Walensky officieel de naam van de nieuwste “pandemie” die ze iedereen willen laten vrezen: de “Pandemie van de Ongevaccineerden”.

Deze nieuwe “pandemie”, aangekondigd tijdens de COVID-19 Response briefing van het Witte Huis, was ook opgeschreven als een script om te worden verspreid onder de door de farmacie gecontroleerde mainstream media, zoals blijkt uit de bijna exact dezelfde kop en tekst die ze allemaal gebruikten, wat eens te meer aantoont dat echte onderzoeksrapportage over alles wat met vaccins of medicijnen te maken heeft niet meer bestaat in de  mainstream media.

Als u één van de steeds talrijker wordende individuen bent die de mainstream media als “nieuws”-bron hebben verlaten, en zelf op onderzoek is uitgegaan, dan zult u duidelijk zien dat deze “nieuwe pandemie” alle kenmerken vertoont van de pandemie die de westerse wereld vorig jaar heeft verwoest.

Statistieken gebaseerd op “laboratoriumtests” die zij controleren, en gewoon regelrechte leugens met een enkel doel: meer mensen “gevaccineerd” krijgen met COVID-19 injecties.

Iedereen met een middelbare schoolopleiding en de mogelijkheid om op het internet te zoeken, in het bijzonder op de onafhankelijke websites, kan gemakkelijk de feiten controleren van wat wordt gezegd, en gemakkelijk dwars door hun leugens heen kijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: