De zwendel en corruptie die leidden tot het lanceren van het Covid-virus – DissidentNL

de-zwendel-en-corruptie-die-leidden-tot-het-lanceren-van-het-covid-virus-–-dissidentnl

18-07-21 06:16:00,

De Verenigde Staten hebben een federale wet die bekend staat als de RICO Act. Het klinkt vriendelijk, maar is gericht op iets dodelijks: Racketeer Influenced and Corrupt Organisations. De wet werd ingevoerd omdat het zo ingewikkeld is met succes een aanklacht in te dienen tegen georganiseerde misdaadbendes.

Dr. David Martin vertelde de Corona onderzoekscommissie dat in april 2003 een Amerikaans farmaceutisch bedrijf octrooi had aangevraagd op antivirale middelen, behandeling en bestrijding van infecties door het coronavirus, slechts drie dagen nadat het Centres for Disease Control octrooi had aangevraagd op het SARS-coronavirus zelf – in een zogenaamd geheime aanvraag. De eerste uitbraak van SARS had zich in februari van dat jaar in China voorgedaan, meldt The Conservative Woman.

Zijn beschrijving bracht de voorzitter van de onderzoekscommissie, de Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die gespecialiseerd is in het aan de kaak stellen van oplichterij door bedrijven, ertoe te zeggen: “Dit zou uiteindelijk wel eens een RICO-zaak kunnen worden.

Martin antwoordde: “Dat zou het niet kunnen worden – het ìs een RICO-zaak. En het RICO-patroon dat in april 2003 voor het eerste coronavirus werd vastgesteld, werd volgens precies hetzelfde schema uitgespeeld toen we SARS-CoV-2 zagen verschijnen.’

Hij beweerde dat Moderna (oorspronkelijk ModeRNA) de genetische sequentie voor het spike-eiwit dat de basis vormt van hun Covid-vaccin, telefonisch had gekregen van het centrum voor vaccinonderzoek van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, nog voordat de nieuwe subgroep van het virus was gedefinieerd. Hoe behandel je iets voordat je het daadwerkelijk hebt?” vroeg hij.

Moderna (oorspronkelijk ModeRNA Therapeutics) is een in Massachusetts gevestigd bedrijf dat in 2010 is opgericht door een team van investeerders om RNA-technologie (ribonucleïnezuur) te ontwikkelen, waarvan wordt gedacht dat het een enorme belofte inhoudt om de kracht van RNA-code te benutten voor het maken van nieuwe medicijnen in ons lichaam.

Een andere belangrijke datum, aldus Martin, is 5 juni 2008. Dat was rond de tijd dat het Defence Advanced Research Programme (DARPA) in de VS belangstelling kreeg voor het coronavirus als biologisch wapen. Het was ook de datum waarop een geneesmiddelenbedrijf, dat nu deel uitmaakt van de in Parijs gevestigde farma-gigant Sanofi, een reeks octrooien aanvroeg die gericht waren op genen waarvan 12 jaar later wordt gezegd dat zij de nieuwe kenmerken zijn van SARS-COV-2 die het tot een gevaar voor de gezondheid van de mens maken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: