Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffen – Frontnieuws

dit-is-geen-samenzweringstheorie-–-dit-zal-ook-u-treffen-–-frontnieuws

18-07-21 07:11:00, De COVID-pandemie is een list om een ​​nieuw systeem van wereldwijd gecentraliseerd bestuur door ongekozen leiders in te luiden, de zogenaamde Great Reset. De oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, is naar voren gekomen als de voorman van de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie, die een onmiskenbare transhumanistische component heeft. The Great Reset is een herformulering van wat in het laatste decennium bekend werd als de New World Order. De Vierde Industriële Revolutie verwijst naar het samensmelten van digitale, fysieke en biologische systemen en het vertrouwen op technologisch toezicht in plaats van de rechtsstaat om de openbare orde te handhaven. De vierde industriële revolutie zal niet alleen veranderen hoe we leven en met elkaar omgaan, maar ook wie we zijn als menselijke soort. De mens zal uiteindelijk worden samengevoegd met de machine. De COVID-injecties zijn misschien wel de allereerste stap in deze transhumanistische massatransformatie. Leden en belanghebbenden van het WEF zijn onder meer wereldregeringsleiders, bedrijfsleiders, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), journalisten, activisten, culturele leiders en kunstenaars, die allen samenwerken om de technocratische, transhumanistische missies van het WEF te bevorderen, luidt Dr. Joseph Mercola zijn column in. Foto: screenshot via RTS – Radio Télévision Suisse YouTube-kanaal

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik vele artikelen geschreven waarin het bewijs wordt geleverd voor de bewering dat de COVID pandemie een list is om een nieuw systeem van globale gecentraliseerde regering door ongekozen leiders in te luiden, de zogeheten Great Reset. Het Economisch Wereldforum (WEF) staat dan wel niet aan de top van deze piramide van technocratische elites, maar lijkt toch een belangrijke machtsspeler te zijn.

De oprichter en uitvoerend voorzitter, Klaus Schwab, heeft zich door zijn toespraken en boeken over deze onderwerpen, waaronder “The Fourth Industrial Revolution” (2016), “Shaping the Fourth Industrial Revolution” (2018) en “COVID-19″: The Great Reset,2” (2020), ontpopt tot frontman van de Great Reset en de Vierde Industriële Revolutie, die een onmiskenbare transhumanistische component heeft, d.w.z. de samensmelting van biologische of fysische technologieën in het menselijk lichaam,1.

In het Corbett Report, Meet the World Economic Forum3 duikt de onafhankelijke journalist James Corbett diep in de geschiedenis van het WEF en “de nachtmerrieachtige toekomst die het tot stand tracht te brengen”. Corbett geeft ook suggesties voor hoe we deze kennis kunnen gebruiken om deze agenda voor slavernij te laten ontsporen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: