Dr. Mike Yeadon: “Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk” – Frontnieuws

dr.-mike-yeadon:-“dit-zijn-geen-vergissingen,-goedbedoelde-fouten,-het-nemen-van-een-voorzichtige-beslissing,-of-iets-dergelijks,-ze-zijn-opzettelijk”-–-frontnieuws

18-07-21 07:20:00,

Het is mij duidelijk dat, wat de waarheid ook is over de oorsprong van het virus en of het wel of niet bestaat in de vorm die ons wordt verteld, bepaalde dingen zijn gebeurd en gebeuren nog steeds. Een recent bericht van Mike Yeadon in een e-mail lijst. Overgenomen met zijn toestemming.

Heel dicht bij elkaar in de tijd hebben tientallen landen tegelijkertijd hun draaiboeken voor een pandemie terzijde geschoven en in plaats daarvan wat ik de “Acht covid19-leugens” heb genoemd, geadopteerd.

Hier is een gedetailleerd voorbeeld uit een interview met Highwire van enkele weken geleden:

Wat bijna elke regering hun mensen vertelde, was een absurde reeks uitspraken, de meeste gemakkelijk te weerleggen door verwijzing naar gepubliceerde literatuur en vaak gewoon door na te denken.

Deze verklaringen waren en blijven onwaar, stuk voor stuk. Wanneer politici technische uitspraken doen, is het niet redelijk om van hen te verwachten dat ze weten of het juist is of niet. Maar van het adviesteam dat de beleidsreacties begeleidt, zoals gewoonlijk het geval is, zijn de onware uitspraken van deze mensen met een goede kennis en ervaring niet beter te omschrijven dan leugens. Dit zijn geen ‘vergissingen’, ‘goedbedoelde fouten’, het nemen van een voorzichtige beslissing’ of iets dergelijks. Ze zijn opzettelijk misleidend.

In alle landen waarover ik informatie heb, werden de mededelingen gedaan onder leiding van mensen die beroepsmatig psychologische manipulatoren zijn, soms “PsyOps” genoemd, en die angst boven al het andere stelden.

Als je deze uitspraken eenmaal hebt onderzocht, heb je al het bewijs dat nodig is om aan een ontvankelijke, ruimdenkende persoon te laten zien dat we inderdaad allemaal te maken hebben met een zwaar gemanipuleerde situatie.

Ik zie dat er een constante stroom van belangrijke nieuwe informatie is, zoals de tijdsordening van octrooien, mensen die blijkbaar gemagnetiseerd raken na vaccinatie, het concept van “shedding”, grafeenoxide in de vaccins enz. Ik ben meer dan blij te kunnen profiteren van de ijver van anderen met betrekking tot al deze opkomende zaken, en zelf er geen tijd in hoef te investeren die niet heb.

Ik ben er niet van overtuigd dat veel van de gebruikelijke instellingen operatief zijn, en ik streef er dan ook niet naar hen te beïnvloeden (in het V.K.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: