Tienduizenden Europese artsen krijgen brief met nieuwste wetenschappelijke feiten over Covid vaccins – Xandernieuws

tienduizenden-europese-artsen-krijgen-brief-met-nieuwste-wetenschappelijke-feiten-over-covid-vaccins-–-xandernieuws

18-07-21 06:24:00,

—————————————————————————————————————————————–

Aantal officiële vaccinatiedoden VS en EU nadert de 30.000 – Spike proteïne circuleert al zeer kort na vaccinatie in bloed, wat bloedpropjes veroorzaakt – ‘Voordelen van Covid vaccins zeer bedenkelijk, schade door vaccins zeer goed bewezen’ – ‘Mogelijke gevolgen beangstigend’

—————————————————————————————————————————————–

Het onafhankelijke Doctors for Covid Ethics heeft tienduizenden artsen in Europa een brief gestuurd met daarin de nieuwste wetenschappelijk bevestigde feiten over de Covid-19 ‘vaccins’. De belangrijkste bevindingen zijn zowel ontluisterend als schokkend; ontluisterend, omdat het menselijke immuunsysteem SARS-CoV-2 meteen blijkt te herkennen, wat bevestigt dat we niet met een ‘novel virus’ te maken hebben, zoals al anderhalf jaar wordt beweerd, en een vaccin dus helemaal niet nodig is. Schokkend, omdat nu is aangetoond dat de mRNA injecties het menselijke immuunsysteem juist veel kwetsbaarder maken, wat voor ontelbare gevaccineerden afschuwelijke gevolgen kan gaan hebben.

‘Vier recente wetenschappelijke ontdekkingen… veranderen het complete landschap van de Covid-19 pandemie, en dwingen ons daarom de waarde van vaccinatie tegen SARS-CoV-2 te heroverwegen,’ begint de brief. ‘Snelle en efficiënte memory-type immuunreacties treden aangetoond in virtueel alle ongevaccineerde personen die aan SARS-CoV-2 worden blootgesteld op. De effectiviteit (van de vaccins)…. voor het immuunsysteem is daarom zeer twijfelachtig. In plaats daarvan kan vaccinatie ziekte juist verergeren door ADE (Antibody-dependent Enhancement).’

Ontdekking 1: SARS-CoV-2 spike proteïne al kort na vaccinatie in bloed

Uit een test is gebleken dat 11 van de 13 mensen die twee keer met Moderna waren geïnjecteerd al na één dag spike-proteïnen in hun bloed hadden. (Bedenk dat maandenlang door politiek en media werd beweerd dat de waarschuwingen van wetenschappers hiervoor ‘kwakzalverij’ waren, omdat de injectie in het spierweefsel zouden blijven. Ook dat is nu een leugen gebleken.)

Het immuunsysteem zal de cellen in de bloedvaten die door de mRNA injecties zijn gecodeerd om die spikes aan te maken, vervolgens aanvallen. Tevens worden trombocyten geactiveerd. Beide processen bevorderen de aanmaak van bloedpropjes. ‘Dit verklaart de vele aan bloedpropjes verwante tegenreacties – hersenbloeding, hartaanval, adertrombose – die na vaccinatie worden gemeld.’

Ontdekking 2: Snelle memory-type antilichaam reactie na vaccinatie

Diverse studies hebben aangetoond dat 1 tot 2 weken na vaccinatie IgG en IgA antilichamen worden gedetecteerd. Deze snelle productie van IgG en IgA wijst op een secundaire memory-type (geheugen) immuunreactie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: