Vijanden bestaan niet!

vijanden-bestaan-niet!

18-07-21 06:31:00,

x Vijanden bestaan niet!

2021 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Vijandsbeelden worden geïndoctrineerd.. Van jongs af aan wordt de meeste mensen geleerd dat we in een vijandig aardse omgeving leven, waarbij alles en iedereen een vijand kan zijn, waar men zich tegen moet verdedigen en die bevochten moet worden. Dit betreft niet alleen mensen maar ook de ons leven schenkende natuur en de Aarde waar het leven zich in vele uitingsvormen ervaarbaar laat zijn. In ons ruimtevaarttijdperk wordt het vijanddenken zelfs op de ruimte geprojecteerd. Om de praktische uitvoering van dit denken te kunnen doen, moet die vijand in eerste instantie aan alle kanten bespioneerd, uit elkaar geplozen en gecontroleerd worden. Om uiteindelijk vernietigd te kunnen worden..!

Zie hier de basisinspiratie voor de oorlog tegen de mensheid, die door satanische tegenkrachten aan de mensheid is opgedrongen. Deze tegenkrachten ervaren de goddelijke scheppingskracht in de mensheid als haar grootste en meest beangstigende vijand, omdat deze in wezen niet op een zuivere en natuurlijke wijze te controleren is. Daarmee beschouwen zij de mensheid als haar grootste vijand, waar zij doodsbang voor zijn.

Die angst is hun enige middel waar zij mensen dusdanig mee kunnen beïnvloeden, dat zij bang voor zichzelf en haar innerlijke scheppingskracht worden. Iedere vorm van controledrang is onzuiver, want de essentie van het leven is dat het zich in vrijheid volgens innerlijke ontwikkelingsprincipes kan ontvouwen.

Het manipulatief introduceren van vijandsbeelden is een beproefde methode om bevolkingen angst aan te jagen en ‘vrijwillig’ in de door de elite gewenste dictatoriale richting te drijven, als cowboys die een kudde koeien opjaagt. Historisch gezien blijkt het aantal vijandsbeelden onuitputtelijk te zijn. In meerdere vorige artikelen heb ik dit beschreven (HIER).

Angst en stress de meest ziekmakende factoren
Wanneer de mensheid voortdurend beziggehouden wordt met angst en daardoor continu in de stressmodus staat, dan zal zij vergeten wat haar door goddelijke Liefde geïnspireerde bestemming is. Ze zal alleen maar bezig zijn met overleven, of door geestelijke en fysieke uitputting het loodje leggen. De ware bestemming van de mensheid, zoals deze in vele sprookjes, sagen en legenden beeldend weergegeven wordt, blijkt wonderen te kunnen verrichten.

Door alle uitingsvormen van onvoorwaardelijke Liefde, kan de Aarde tot een hernieuwd paradijs worden omgevormd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: