Arts deelt afschuwelijke beelden: dit doen coronavaccins met je bloed

arts-deelt-afschuwelijke-beelden:-dit-doen-coronavaccins-met-je-bloed

19-07-21 09:34:00,

Homepagina » Buitenland » Arts deelt afschuwelijke beelden: dit doen coronavaccins met je bloed

Foto: Videostill Rumble/Stew Peters Show

in Buitenland 19 juli 2021 10:50

Philippe van Welbergen, een arts uit Groot-Brittannië, heeft bloed afgenomen bij patiënten die na het coronavaccin last kregen van bijwerkingen. Hij maakte bloeduitstrijkjes en legde die onder een gewone microscoop.

Bovenstaande foto toont rode bloedcellen van iemand die niet is ingeënt tegen corona (links) en bloed van iemand die een Moderna-vaccin heeft genomen (rechts). De verschillen zijn duidelijk: de bloedcellen aan de linkerkant zijn mooi rond en gelijkmatig verspreid, terwijl de bloedcellen van de gevaccineerde er verfrommeld uitzien en samenklonteren.

Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd

Ook zijn rechts goudkleurige ‘buizen’ te zien. Diezelfde structuren zijn waargenomen door de Spaanse onderzoekers die ontdekten dat de vaccins van Pfizer en AstraZeneca grafeenoxide bevatten.

“Je hoeft geen hematoloog te zijn om te zien dat er iets goed mis is met het bloed aan de rechterkant,” zei gezondheidseconoom Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Het lijkt alsof het bloed is vergiftigd.”

In de video zijn meer foto’s te zien:

Dit moet nu stoppen

We weten inmiddels dat de coronavaccins, met name die van Pfizer en Moderna, bloedstolsels veroorzaken, die kunnen leiden tot beroertes, hartaanvallen en myocarditis, maar ook het Guillain-Barré-syndroom.

“Dit moet nu stoppen,” zei presentator Stew Peters. “Dit zijn gevaarlijke prikken die onterecht vaccins worden genoemd en die ze bij je kinderen willen injecteren. Het is volslagen krankzinnig. Dit zijn giftige injecties.”

4.8 33 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
coronavaccin grafeenoxide Moderna myocarditis Pfizer vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: