Cyber Polygon – de volgende ges(t)imuleerde paniek

cyber-polygon-–-de-volgende-ges(t)imuleerde-paniek

19-07-21 07:04:00,

Cyber Polygon – de volgende ges(t)imuleerde paniek

19.07.2021 | www.kla.tv/19316

In de laatste simulatie van het Wereld Economisch Forum (WEF) van 2019, “Event 201”, werden de gevolgen van een wereldwijde coronaviruspandemie uitgespeeld. Wat daarna gebeurde, heeft de hele wereldbevolking beleefd.” Momenteel kondigt het WEF het zogenaamde “Cyber Polygon Event” aan voor 9 juli 2021: Deze keer zal het een aanval van Russische hackers op het internet simuleren die de wereldwijde bevoorradingsketens zal doen instorten en ons leven volledig tot stilstand zal brengen. Volgens journalist James Corbett is “Cyber Polygon” een misleiding die alleen dient om mensen voor te bereiden op een door het buitenland bepaalde digitale afhankelijkheid – voordat dit scenario ook werkelijkheid wordt. Voordat het zover is, beveelt James Corbett aan wat het WEF vastbesloten is te voorkomen: dat wij het bedrog onderkennen en netwerken vormen met gelijkgestemden in de analoge wereld. Bekijk James Corbett’s uitzending hieronder. James Corbett (spreekt over het „Cyber polygon Event“ op 9 juli 2021 https://www.bitchute.com/video/dbaDtEZcZ8WL Interview: Dan Dick’s interview met James Corbett over: cyber-polygon. Corbett: Klaus Schwab, de bluffer heerser van de planeet, heeft al gezegd, “Oh, weet je, er komt een cyber-pandemie die Covid-19 op kinderspel zal doen lijken. – Hum, sorry, neem me niet kwalijk, wat is een cyberpandemie? En waarom ben je er zo zeker van dat het gaat gebeuren? Dat zou eigenlijk onze alarmbellen vanzelf moeten doen rinkelen. Nieuwslezeres (vrouw): We beginnen met de brutale cyberaanval die de grootste pijpleiding in de VS heeft platgelegd en de aanvoer van benzine, diesel en kerosine heeft afgesneden. Vandaag heeft de FBI een verklaring uitgegeven waarin ze een groep hackers beschuldigen. De FBI zegt, “… de Darkside Ransomware is verantwoordelijk voor het compromitteren van de Koloniale Pijplijn Netwerken.” Nieuwslezer (man): JBS heeft hackers een losgeld van 11 miljoen dollar betaald nadat een cyberaanval vorige week de vleesvoorziening van het bedrijf lamlegde. De krant citeert de CEO van het bedrijf, dat het bedrijf het losgeld in bitcoins had betaald. Hij vertelde het Journaal dat het een pijnlijke beslissing was, maar noemde het “het juiste om te doen voor onze klanten.” Door de hackeraanval werden verschillende rundvleesfabrieken in de VS stilgelegd en ontstond bezorgdheid over stijgende vleesprijzen en bevoorradingsproblemen. De FBI meldde dat een Russische criminele cyberbende of REvil achter de aanval zat. De vraag is: Zal de FBI hen dan ook hacken?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: