COVID-19 vaccins: we zijn vanaf het allereerste begin misleid – Frontnieuws

covid-19-vaccins:-we-zijn-vanaf-het-allereerste-begin-misleid-–-frontnieuws

20-07-21 03:37:00,

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe zelfbedrieglijk een beroepsgroep kan zijn die tot doel heeft zieke mensen te helpen en te genezen als het erom gaat te erkennen dat de remedie soms erger is dan de ziekte. Het bewijs stapelt zich op dat een dergelijke staat van ontkenning zich manifesteert in de massale uitrol van het COVID-19 vaccin, schrijft Neville Hodgkinson.

Decennia geleden onderzocht ik het bewijs voor de doeltreffendheid van het griepvaccin en stelde vast dat het volledig berustte op studies die een toename van antilichamen tegen het circulerende virus aantoonden, maar dat dit zich niet vertaalde in minder ziekte.

Een groep huisartsen die zich ongemakkelijk voelde bij de gevolgen van het vaccin voor oude en zwakke mensen zette een eigen proef op waarin ze ontdekten dat degenen die de prik hadden gehad niet minder griep hadden, maar wel meer aspecifieke ziekte, waaruit bleek dat degenen die de prik hadden gekregen niet minder griep hadden, maar wel meer aspecifieke ziekten in het daaropvolgende jaar in vergelijking met een groep met een vergelijkbare kwetsbaarheid die niet was ingeënt.

Evenzo hebben artsen van twee kostscholen die proeven onder hun eigen leerlingen uitvoerden, het vaccin laten vallen nadat zij hadden vastgesteld dat het geen voordelen opleverde.

Het zou vandaag de dag bijna onmogelijk zijn om soortgelijke studies uit te voeren omdat de NHS elke winter een meedogenloze campagne opzet om iedereen te laten vaccineren. Het is in feite de marketingtak voor de fabrikanten van griepvaccins, waarvan GlaxoSmithKline, Sanofi en AstraZeneca de leidende spelers zijn, die met de injecties miljarden verdienen.

Het in het VK gevestigde onderzoeksnetwerk Cochrane evalueert echter al sinds 1999 voortdurend globale studies naar de effectiviteit van griepvaccinaties.De gegevens van tientallen goed uitgevoerde studies met meer dan 80.000 deelnemers bewijzen geen vermindering van het aantal sterfgevallen door griep of griepachtige ziekten, en toont aan dat vaccinaties het aantal ziekenhuisopnames zelfs zouden kunnen verhogen.

Het befaamde Duitse Robert Koch Instituut heeft duidelijk bewijs gevonden dat vaccinatie voor de 60-plussers, in de griepseizoenen 2017/18 en 2018/19, het risico op griep verhoogde in plaats van ertegen te beschermen.

Het feit dat er ondanks het wetenschappelijke bewijs nog steeds illusies bestaan over zo’n veelgebruikt vaccin, belooft weinig goeds voor de hoop dat regeringen en hun adviseurs zullen luisteren naar het bewijs met betrekking tot COVID-19.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: