De uitvinder van de MRNA-technologie zegt dat vaccins 72% meer kans hebben om vrouwelijke kinderen te doden dan het COVID-19 virus – Frontnieuws

de-uitvinder-van-de-mrna-technologie-zegt-dat-vaccins-72%-meer-kans-hebben-om-vrouwelijke-kinderen-te-doden-dan-het-covid-19-virus-–-frontnieuws

20-07-21 03:50:00,

Volgens een Yahoo nieuwsbericht van juni werd een van de video’s van de man die de mRNA-technologie heeft uitgevonden die in sommige COVID-19 vaccins wordt gebruikt door YouTube wegens “medische desinformatie” verwijderd, nadat hij in een podcast zijn bezorgdheid over de vaccins had geuit, bericht dailyveracity.com.

Na de verwijdering van zijn video verduidelijkte Malone dat hij het gebruik van het vaccin niet ontmoedigde, maar dat hij mensen zoveel mogelijk eerlijke informatie verschafte over de risico’s ervan.

“Dit is een fundamenteel recht dat te maken heeft met klinische onderzoeksethiek. En mijn zorg is dat ik weet dat er risico’s zijn. Maar we hebben geen toegang tot de gegevens, en de gegevens zijn niet rigoureus genoeg verzameld zodat we die risico’s nauwkeurig kunnen inschatten – en daarom … hebben we niet echt de informatie die we nodig hebben om een redelijke beslissing te nemen.” aldus Dr. Malone.

Malone zei begin juli ook dat zijn LinkedIn-account was hersteld nadat het eind juni was afgesloten toen hij zijn bezorgdheid uitte over de potentiële risico’s van de COVID-19 vaccins voor sommige groepen. LinkedIn bestempelde zijn beweringen als “misleidend” voordat het hem uit de lucht haalde.

Dr. Drew Weissman wordt meer gecrediteerd voor het leggen van de basis voor mRNA-vaccins, maar in 1989 publiceerde Malone een artikel getiteld “Cationic liposome-mediated RNA transfection”. Veel onderzoekers zeggen dat Malone’s onderzoek een belangrijke wetenschappelijke doorbraak was, maar dat hij niet de enige “uitvinder” was, en dat de technologie juist tot stand kwam door het “werk van velen”.

Kritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken

Nu het aantal bijwerkingen van vaccins en het aantal sterfgevallen sterk toeneemt, terwijl de werkzaamheid van de vaccins sterk afneemt, heeft Dr. Malone alarm geslagen over de vaccins die hij heeft helpen ontwikkelen.

this is worrying me quite a bit.https://t.co/c3uwlLAeCr

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) July 17, 2021

In een bericht op Twitter sprak Malone over de berekening op basis van wetenschappelijke gegevens als het gaat om kinderen die worden gevaccineerd met de experimentele mRNA-technologie.

“Gebaseerd op de ziekenhuisopnames van Pfizer, is de kans dat het Pfizer-vaccin een ziekenhuisopname van 12- tot 17-jarigen veroorzaakt 3,5 keer groter dan de CDC voorspelt dat het een ziekenhuisopname door de ziekte zelf zal voorkomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: