Doorlopen, hier is niets te zien: Soros en Gates kopen coronatestbedrijf

doorlopen,-hier-is-niets-te-zien:-soros-en-gates-kopen-coronatestbedrijf

20-07-21 03:26:00,

Homepagina » Mens en Dier » Doorlopen, hier is niets te zien: George Soros en Bill Gates kopen coronatestbedrijf

in Mens en Dier 20 juli 2021 11:20

Een groep investeerders onder leiding van het Soros Economic Development Fund (SEDF) en de Bill & Melinda Gates Foundation heeft het Britse bedrijf Mologic opgekocht. De firma heeft een coronasneltest ontwikkeld die binnen 10 minuten uitslag geeft. Met de deal is 30 miljoen pond (34,8 miljoen euro) gemoeid, schrijft de krant The Times.

Mologic is in 2003 opgericht door Mark Davis en zijn vader Paul Davis, de uitvinder van de Clearblue-zwangerschapstest.

De coronatest van Mologic is nog niet goedgekeurd voor gebruik in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Wel heeft de firma onlangs 1 miljoen pond (1,16 miljoen euro) gekregen van de Britse autoriteiten voor de ontwikkeling van coronatests.

We’re pleased to announce the launch of Global Access Health following our acquisition. This transition expands Mologic’s capabilities to provide affordable #diagnostics to countries left underserved. Read more here: https://t.co/yDRWrFaVoL @gatesfoundation @OpenSociety pic.twitter.com/XwFKfn6beP

— Mologic (@mologic) July 19, 2021

Soros actief in China

Website The Gateway Pundit linkte Bill Gates, George Soros, Big Pharma en het coronavirus onlangs aan elkaar. Zo financierde Soros één van de eerste westerse laboratoria in China. Ook investeerde hij in een bedrijf in Wuhan, waar de corona-uitbraak begon. Het bedrijf heet WuXi AppTec en ontwikkelt onder andere vaccins.

Raymond J. Fitch, een oud-topman van farmareus Sanofi, werkt nu voor WuXi AppTec. De Bill & Melinda Gates Foundation werkt sinds eind maart vorig jaar samen met Sanofi aan vaccins en behandelingen in de strijd tegen corona.

Peruaanse rechtbank: Soros en Gates zitten achter coronavirus

Persbureau EFE meldde begin dit jaar dat Soros, Gates en de Rockefellers volgens een Peruaanse rechtbank achter het coronavirus zitten. De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten onvoorspelbaar is, behalve voor de ‘criminele elites’ die erachter zitten en ‘die in het diepste geheim vanachter de schermen de boel aansturen’.

[RT]

4.9 43 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel waardevol?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: