Het Havana-syndroom. Worden radiogolven (en hoger) gebruikt om de ‘vijand’ uit te schakelen?

het-havana-syndroom.-worden-radiogolven-(en-hoger)-gebruikt-om-de-‘vijand’-uit-te-schakelen?

20-07-21 03:22:00,

In een stad als Wenen is in 2019 het 5G netwerk al bijna actief. De nietsvermoedende stadsbevolking begon direct al last van bloedneuzen te krijgen. Pijn op de borst, zelfs hartritmestoornissen begonnen zich onder jong en oud te manifesteren. Daarbij kwamen er talloze klachten over vermoeidheid, duizeligheid en overgeven bij de huisartsen binnen, een luide piep in de oren (tinnitus), hoofdpijn, concentratiestoornissen en problemen met het kortetermijngeheugen. Het zijn precies de symptomen van elektrogevoeligheid, een kwaal die is ontstaan in de bevolking na het gebruik van alle draadloze ‘uitvoeringen’ met zijn antennemasten hiervoor nodig.

Mysterieuze ziekte onder Amerikaanse diplomaten in Cuba niet veroorzaakt door krekels, maar door radiogolven
De mysterieuze ziekte die plotseling de kop opstak onder Amerikaanse diplomaten in Cuba en China, een paar jaar geleden, werd veroorzaakt door gerichte, knipperende radiogolven. Dat blijkt uit een nieuwe wetenschappelijke analyse in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS in december 2020 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/mysterieuze-ziekte-onder-amerikaanse-diplomaten-in-cuba-niet-veroorzaakt-door-krekels-maar-radiogolven~bbe9a240/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F

Niets mysterieus
Dr.ir. J.A.P.M. de Laat, klinisch fysicus aan het Leids Universitair Medisch Centrum trekt een vergelijking met mobiele netwerken als 3G, 4G of 5G. ‘Als je al het onderzoek naar 5G op een rij zet, dan kun je begrijpen dat een bewust hoge dosering, de klachten heeft veroorzaakt die destijds werden gevonden bij de diplomaten op Cuba en in China.’ Volgens De Laat werkt de straling in dit geval direct in op de hersenen. ‘Het is geen geluid dat via het oor komt, maar verstoort de elektrische stroompjes in de auditieve cortex. Daar komen die klachten over harde geluiden, gehoorverlies of tinnitus waarschijnlijk vandaan. De psychologische klachten volgen dan vanzelf. Dat is logisch als je voortdurend wordt blootgesteld aan een onbekend verschijnsel. Zulke straling heeft zeker potentie als wapen’, oordeelt De Laat. ‘Je kunt er heel lokaal mensen ziek meemaken. Al is de vraag of dit niet onmenselijk is, als oorlogsmiddel.’

Havana-syndroom
De Amerikaanse regering onderzoekt samen met het Oostenrijkse ministerie van Buitenlandse Zaken. Naar de nieuwe gevallen van 2021 in Oostenrijk. Want weer zijn er nieuwe ziektegevallen onder diplomaten en ambassadepersoneel in de hoofdstad Wenen te betreuren. Meer dan twintig mensen hebben klachten gemeld die lijken op het Havana-syndroom, een ziektebeeld dat voor het eerst werd geconstateerd bij de diplomaten in de Cubaanse hoofdstad Havana.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: