Klokkenluider: 45.000 doden door coronavaccin in 3 dagen, rechtszaak tegen overheid

klokkenluider:-45.000-doden-door-coronavaccin-in-3-dagen,-rechtszaak-tegen-overheid

20-07-21 10:44:00,

Homepagina » Buitenland » Klokkenluider: 45.000 doden door coronavaccins, rechtszaak tegen overheid

Foto: Thomas Renz (Videostill BitChute)

in Buitenland 19 juli 2021 22:00

Volgens een Amerikaanse klokkenluider zijn 45.000 mensen binnen drie dagen na het coronavaccin gestorven. De onthullingen hebben geleid tot een rechtszaak.

Advocaat Thomas Renz sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Renz staat in contact met een klokkenluider die werkt met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid

Tijdens een bijeenkomst van Awaken America zei Renz dat de vrouw beschikt over data waaruit blijkt dat er 45.000 mensen zijn gestorven door de coronaprik. Volgens de klokkenluider zijn er in totaal 11 systemen die bijwerkingen verzamelen en heeft één van die systemen 45.000 sterfgevallen geregistreerd. De vrouw heeft een beëdigde verklaring afgelegd.

Renz vermoedt dat het werkelijke aantal nog vele malen hoger ligt en pleit voor een onderzoek naar het VAERS-systeem. “Hoeveel mensen zijn er werkelijk gestorven en waarom vegen ze dit onder het tapijt?” vroeg de advocaat. “Ze vermoorden mensen. Er moeten mensen in de gevangenis worden gegooid.”

Attorney Thom Renz – Horrifying if true… pic.twitter.com/QJTtzbBSnC

— Camus (@camus37) July 19, 2021

Medeplichtig

Hij benadrukte dat de media niets zullen schrijven over de sterfgevallen of de rechtszaak. Sterker nog: YouTube, Facebook en Google zullen er alles aan doen om de informatie te censureren. Renz zei dat Big Tech medeplichtig is aan de dood van al deze mensen. “Ik kan niet wachten om jullie aan te klagen.”

De advocaat, die aangesloten is bij America’s Frontline Doctors, hoopt te kunnen voorkomen dat het coronavaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen van 15 jaar en jonger.

4.8 82 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: