Nederland blijft onverdeeld – EnerzijdsAnderzijds

nederland-blijft-onverdeeld-–-enerzijdsanderzijds

20-07-21 03:55:00,

Het initiatief ‘Keuze Vrij Bij Mij’ doet er alles aan om voor iedere Nederlander genoeg plekken te vinden waar iedereen, altijd welkom blijft, ongeacht de keuze rond lichaam en gezondheid. Christiaan Raap uit Culemborg wil ook dat iedereen altijd welkom is en blijft bij zijn apotheek: ‘Ik ben voor een inclusieve samenleving waar mensen zelf hun keuze kunnen maken. Daarom vind ik Keuze Vrij Bij Mij een heel sympathiek initiatief.
Keuze Vrij Bij Mij roept ondernemers of dienstverleners op om zich aan te sluiten. Ook zoekt KVBM nog locaties voor regionale bijeenkomsten. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Keuze Vrij Bij Mij is een initiatief van Olaf Weller. In dit interview met Flavio Pasquino legt Olaf uit waarom hij dit initiatief is gestart. Het gaat om het voor iedereen vrij toegankelijk houden van alle voorzieningen in Nederland ongeacht welke keuzes iemand maakt rond zijn lichaam en gezondheid.

Opmerkelijk is dat terwijl overheden en corporates (en hun voorman Klaus Schab van het World Economic Forum) onvermoeibaar in alle uitingen de term ‘inclusiviteit’ gebruiken, dit klaarblijkelijk niet geldt als je je eigen keuze maakt over je gezondheid. We spreken hier over in de Rechten van de Mens en Grondwet verankerde rechten.
Inclusiviteit is voor de meeste bedrijven louter window dressing, een marketingtool die nu het op geld verdienen aankomt dood papier blijkt. Het gaat bij vaccins om bedragen van vele tientallen miljarden euro’s en daar is inclusiviteit nu een hinderpaal om iedereen te dwingen zich te laten ‘vaccineren’. Ook helpt het als je bij de ‘goeden’ wilt horen. En daarvoor hoef je er klaarblijkelijk geen inhoud aan te geven door je bedrijf IEDEREEN te laten werken, winkelen of diensten af te nemen.
Ondernemers en bedrijven die medewerkers of klanten de toegang weigeren werken mee aan het schenden van universele mensenrechten. Advocaten rondom de wereld slijpen al de juridische messen.

Met Keuze Vrij Bij Mij laten bedrijven zien dat voor hen inclusiviteit geen holle frase is, maar praktijk. Er kan geen ander Nederland ontstaan dan onverdeeld en verdraagzaam. Kortom het Oude Normaal.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: