Uitvinder mRNA-vaccin: ik riskeer ‘vermoord te worden’ omdat ik me uitspreek tegen experimentele coronaprik

uitvinder-mrna-vaccin:-ik-riskeer-‘vermoord-te-worden’-omdat-ik-me-uitspreek-tegen-experimentele-coronaprik

20-07-21 03:37:00,

Homepagina » Mens en Dier » Uitvinder mRNA-vaccin: ik riskeer ‘vermoord te worden’ omdat ik me uitspreek tegen experimentele coronaprik

Foto: Robert Malone (Videostill BitChute/The Last American Vagabond)

in Mens en Dier 20 juli 2021 14:30

De uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt voor de coronavaccins heeft naar eigen zeggen te horen gekregen dat hij het risico loopt vermoord te worden omdat hij vraagtekens zet bij de uitrol van de vaccins en het feit dat mensen niet worden geïnformeerd over de mogelijke risico’s.

Dr. Robert Malone schreef zondag op Twitter dat een ‘ervaren journalist’ tegen hem had gezegd dat zijn leven in gevaar is omdat hij zich openlijk uitspreekt over de risico’s die kleven aan de mRNA-prik.

“Ik hoop dat dit een hyperbool en een overdreven reactie is, maar gisteravond zei een ervaren journalist tegen me dat ik beveiliging nodig heb omdat ik riskeer vermoord te worden,” schreef Malone.

So, I hope that this is hyperbole and an over-reaction, but last night an experienced journalist told me that I need to get security because I was at risk of being assassinated. I do not know how to even begin to think about this. I am just a middle class person. Security??!!??

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) July 18, 2021

Ik ben niet suïcidaal

Hij voegde toe dat hij zich geen beveiligers kan veroorloven. “Ik heb geen sponsor. Ik word niet betaald voor dit werk. Ik doe dit vrijwillig,” zei hij.

Iemand merkte op dat Malone ervoor zou kunnen zorgen dat Big Pharma miljarden dollars misloopt, aangezien hij een prominente rol in het debat speelt. “Dat was precies zijn punt,” zei Malone, verwijzende naar de journalist.

“Ik ben niet suïcidaal,” benadrukte hij.

So, I guess I have to say this. I am not suicidal. I am at peace with myself and the world.
And besides, our Portuguese Lusitano Stallion Jade II da Sernandina (Jade of Serenity) just qualified this weekend at fourth level for Dressage at Devon!! (at age 7) Hooray for Jade!

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) July 18, 2021

Overheid niet transparant over risico’s

Het afgelopen jaar zijn meerdere wetenschappers en individuen die zich bezighielden met corona-onderzoek vermoord of onder mysterieuze omstandigheden gestorven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: