Welkom in Absurdistan – EnerzijdsAnderzijds

welkom-in-absurdistan-–-enerzijdsanderzijds

20-07-21 10:51:00, M.C. Escher

Een kijk op deze tijd

We kennen geen echte risico’s meer

Welkom in Absurdistan, ook officieel bekend onder de roepnaam het Nieuwe Normaal.

Het virus laat ons maar niet met rust. Of moet ik het anders formuleren: we worden niet met rust gelaten met het virus? Hoe komt het dat we zo panisch omgaan met relatief geringe risico’s? Eigenlijk is dat vragen naar de bekende weg. We kennen eigenlijk amper meer echte risico’s. Ons eten ligt altijd in de schappen van de lokale super. De stroom valt nooit uit. Het water uit de kraan is schoon, het toilet spoelt altijd door. Het internet is altijd beschikbaar. De trein komt altijd (al dan niet licht vertraagd). Oorlogen zien we alleen om 20.00 uur als het journaal de beelden toont. Natuurrampen is iets voor het ‘buitenland’.

Maar als zich toch een risico voordoet, zoals nu in Duitsland en delen van Limburg, dan verdwijnt ineens de Covidgekte: getuigen zeggen dat de mondkappen afgaan, mensen elkaar omarmen, knuffelen van blijdschap dat ze nog leven. Jeetje, zo’n watervloed, dat is pas een risico. De mensheid weer met beide benen op de grond. Weg Covid.

Merkel bezoekt het rampgebied. Handen vast, mondkapjes af. Samen elkaar vasthouden. Covid is weg.

Ondertussen wordt ons met een matig virus (geen enkel virus is overigens onschuldig) een autoritaire samenleving opgedrongen waarin we door de gekste hoepeltjes moeten springen om te voorkomen dat we ziek worden. Met het virus als reden wordt onze communicatie gecensureerd. Wie zich niet aansluit bij het officiële narratief krijgt het zwaar. Wie meent dat de overheid het misschien bij het verkeerde eind heeft, is een ‘gevaar voor de samenleving’. Wie niet voor de overheidsagenda demonstreert (inclusiviteit, klimaat, gender) maar tégen de overheid (daar waar demonstraties voor bedoeld zijn) die wacht de ‘wappiesknuppel’ of ‘complotwaterkanon’.

Ongevaccineerden zijn een gevaar voor de bevolking.
Zwembaden, stadions, vakanties, zouden verboden moeten zijn voor mensen zonder Coronavaccinatie.

Vereniging van artsen van de wettelijke ziekteverzekering Rijnland-Palts

Wie zich een beetje buiten de MSM heeft laat informeren weet over het gemanipuleer met cijfers, de ontspoorde angstmedia, de serieuze bijwerkingen van ‘het vaccin’, het onderdrukken en verbieden van werkende medicatie, de corruptie bij de handel in Corona-gerelateerde zaken (ook van politici), van teststations, PCR-tests,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: