Celeste Solum – Grafine kan ons veranderen in iets “dat voorheen ondenkbaar was” – Frontnieuws

celeste-solum-–-grafine-kan-ons-veranderen-in-iets-“dat-voorheen-ondenkbaar-was”-–-frontnieuws

21-07-21 03:17:00, © AlexanderAlUS /Wikimedia (CC BY-SA 3.0) Onderzoekers van de Universiteit van Almeria in Spanje hebben ontdekt dat het COVID-19 vaccin van Pfizer voornamelijk grafeen bevat, bericht t.me/EARTH20GENESIS.

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes

Celeste Solum zegt dat de gevolgen hiervan nijpend kunnen zijn aangezien vele regeringen verplichte vaccinaties voor de burgers overwegen.

Wat is grafeen?

Grafeen is een enkelgelaagde vorm van grafiet, een nanomateriaal dat bestaat uit koolstofatomen die in een bepaalde structuur zijn gerangschikt.

Grafeen wordt ook gebruikt om hydrogels te maken, en is onderzocht als een nano-adjuvans voor vaccins, kennelijk om een verhoogde immuniteit te stimuleren.
Op grafeen gebaseerde hydrogels (GBH) worden momenteel gebruikt voor een breed scala van doeleinden, van afvalwaterbehandeling tot biosensortechnologie. Onderzoekers gebruiken GBH momenteel om mogelijkheden te ontwikkelen voor het 3D-printen van menselijke organen, zoals voorspeld in de beruchte “own nothing and be happy”-video van het World Economic Forum, dat tegen 2030 wijdverbreid zal zijn

GBH is een stof met schijnbaar eindeloze toepassingen, wat het des te gevaarlijker maakt omdat we absoluut geen idee hebben wat de doelstellingen van de farmaceutische bedrijven en regeringen zijn.

We kunnen alleen maar aannemen dat het niet voor ons bestwil is, want anders zou het niet voor ons geheim worden gehouden.

Eenmaal geïnjecteerd met GBH is het onmogelijk om het te verwijderen omdat het zich bindt aan het lichaam, dat niet in staat is het af te stoten omdat het niet wordt herkend als een vreemde stof. Door zijn structuur kan het alle delen van het lichaam binnendringen, ook de bloed-hersenbarrière overschrijden.

GBH is ook giftig, waarbij de mate van giftigheid afhangt van de dosering, de vorm, de blootstellingsroute en de zuiverheid. Naarmate het in het lichaam wordt afgebroken, kan het ontstekingen veroorzaken en zullen zich diverse bijproducten vormen, die tot een reeks andere bijwerkingen kunnen leiden.

Mogelijke toepassingen van geïnjecteerd GBH

GNH kan niet alleen worden gebruikt om mensen ziek te maken of te doden, maar ook om mensen te veranderen in iets “dat voorheen ondenkbaar was”. Op grafeen gebaseerde hydrogels kunnen de volgende stap zijn in transhumanisme. De mogelijkheden zijn eindeloos,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: