CO₂ debat als afleiding van weermanipulatie door het leger

co₂-debat-als-afleiding-van-weermanipulatie-door-het-leger

21-07-21 03:46:00,

CO₂ debat als afleiding van weermanipulatie door het leger

Sendungstext
herunterladen

15.05.2020 | www.kla.tv/16406

CO₂-debat als afleiding van weermanipulatie door het leger Dag in dag uit brengen de pers, de radio en de televisie verslag uit over de fatale gevolgen van de wereldwijde klimaatverandering als gevolg van CO₂. De antwoorden op de scenario’s zijn een massale verhoging van de belastingen, regulering van de economie, lucratieve handel in CO₂-certificaten, beperkingen en voorschriften ten koste van de bevolking. Kritische stemmen worden als klimaatontkenners categorisch en ongedifferentieerd afgestraft. Maar bij nader onderzoek blijkt dat de zogenaamde klimaatontkenners vaak alleen vragen hebben bij de officiële versie van CO₂ als veroorzaker van weerrampen zoals droogtes, overstromingen, stormen, onweer, etc. Kla.tv gaat op een interessante zoektocht naar sporen van misschien heel andere oorzaken voor de toenemende weerchaos. Op het net staan veel ooggetuigenverslagen over het vernevelen van stoffen in de atmosfeer of krachtige antennesystemen die worden gebruikt om het weer te manipuleren. Deze worden van officiële zijde complottheoriën genoemd. Omdat de overvloed aan informatie niet langer kan worden onderdrukt, worden ze steeds vaker in beperkte mate toegegeven of als noodzakelijk voorgesteld om klimaatverandering te voorkomen. In dit programma laat Kla.tv officiële stemmen van radio en televisie aan het woord, waarvan sommige al van jaren geleden zijn. We beginnen met het zoeken naar sporen: 1. Op 14 maart 2019 zei de Zwitserse minister van Milieu Simonetta Sommaruga in een interview aan de zijlijn van de 4e Klimaatconferentie van de Verenigde Naties het volgende: Simonetta Sommaruga: “Ja, Zwitserland heeft geprobeerd het onderwerp geo-engineering, dat wil zeggen het vernevelen van deeltjes in de atmosfeer, op tafel te leggen, dat er informatie wordt verzameld, dat er naar kansen en risico’s wordt gekeken. … Dit zijn testen die gedaan worden zonder dat men er trouwens de gevolgen van kent. Het onderwerp is te belangrijk en mogelijk te problematisch voor ons om gewoon de andere kant op te kijken.” Mevrouw Sommaruga spreekt hier over testen om deeltjes in de atmosfeer te vernevelen. Maar zijn deze testen nieuw en zijn ze bij wijze van spreken in het beginstadium kleinschalig? 2. Al op 14 januari 2009 maakte meteoroloog Gunther Tiersch enkele geïrriteerde opmerkingen toen hij het weerbericht op de Duitse televisiezender ZDF presenteerde: Gunther Tiersch legt het weer op de weerkaart uit – letterlijk: “En dan hebben we hier iets wat we niet kunnen identificeren als sneeuw of regen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: