Dr. David Martin geeft explosief interview: ‘Dit is een geplande genocide’

dr.-david-martin-geeft-explosief-interview:-‘dit-is-een-geplande-genocide’

21-07-21 03:05:00,

Homepagina » Mens en Dier » Dr. David Martin geeft explosief interview: ‘Dit is een geplande genocide’

Foto: Dr. David Martin (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

in Mens en Dier 21 juli 2021 11:35

De uitrol van het coronavaccin is massamoord met voorbedachten rade, zei dr. David Martin in een explosief interview met Stew Peters. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.

Hij wees er verder op dat het eerste vaccin dat het lichaam de instructie geeft om het S1-spike-eiwit aan te maken in 1990 is gepatenteerd door Pfizer. “Er wordt ons verteld dat dit iets nieuws is, een nieuwe ziekteverwekker, maar dat is niet zo.”

Binnenlands terrorisme

Zoöloog Peter Daszak, die deel uitmaakte van een WHO-team dat in Wuhan onderzoek deed naar de oorsprong van het coronavirus, zei in 2015 dat er een wereldwijd vaccinatieprogramma tegen influenza of corona op poten moet worden gezet, met de media als aanjagers. Daszak zei ook dat investeerders vanzelf zullen inspringen zodra ze zien dat het veel geld oplevert.

“Dat is samenspanning, dat is afpersing, dat is binnenlands terrorisme,” zei dr. Martin.

Op de vraag waarom mensen zoals Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, nog op vrije voeten zijn, antwoordde hij: “Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft het Amerikaanse volk gefaald en beschikt al sinds april 2020 over alle informatie die ik hier deel. Ze hebben er niets mee gedaan.”

Dus er is helemaal geen virus

Wie zijn de samenspanners? Martin zei dat Anthony Fauci, directeur van het Nationale Instituut voor Allergie en Infectieziekten (NIAID), de directeur van het Centrum voor Ziektecontrole in China, en Christopher Elias van de Bill & Melinda Gates Foundation in een raad zitten die deze ‘pandemie’ stuurt.

“Dus er is helemaal geen virus,” zei Stew Peters. “Nee,” antwoordde dr. Martin.

4.8 70 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: