Duitse rampenfonds gebruikt voor vluchtelingen: slachtoffers van de watersnoodramp krijgen slechts 300 euro! – Frontnieuws

duitse-rampenfonds-gebruikt-voor-vluchtelingen:-slachtoffers-van-de-watersnoodramp-krijgen-slechts-300-euro!-–-frontnieuws

21-07-21 09:12:00, (CCO) De grote overstromingsramp in Duitsland eiste honderden levens. Er worden nog steeds mensen vermist. Duizenden inwoners zijn al hun bezittingen kwijt en vechten om te overleven. Tegelijkertijd blijkt dat politici vooraf gewaarschuwd waren – en niet handelden. De vraag naar de verantwoordelijkheid dringt zich dus steeds meer op. Maar de mainstream media proberen in plaats daarvan “klimaatverandering” de schuld te geven van de ramp in plaats van het optreden van de Duitse regering in twijfel te trekken, schrijft wochenblick.at.

Waarschuwing werd reeds 4 dagen voor ramp gegeven – Britse onderzoeker spreekt van systeemfalen

  • Duitse regering beschikt sinds 2012 over rapport over overstromingsbescherming.
  • Het verslag bevat ook procedures voor het geval van een pandemie veroorzaakt door het “Modi-SARS”-virus.
  • Geld van de hulpfondsen dat niet wordt uitgegeven, wordt gebruikt om vluchtelingen te helpen.
  • In 2019 is een bedrag van 23,1 miljard euro gebruikt voor vluchtelingenhulp – tussen 2016 en 2019 is in totaal 87,3 miljard euro gebruikt.
  • € 300,- noodhulp voor slachtoffers overstromingen.
  • Bewoners en vrijwilligers worden door de politiek in de steek gelaten.

Waarom waren de dammen, de zogenaamde waterreservoirs, vol? Waarom werd het water niet op tijd vrijgelaten? Volgens de bewoners waren de zogeheten stuwmeren al dagen eerder tot de rand toe gevuld. Maar als, zoals gemeld, de Duitse autoriteiten reeds 4 dagen voor de ramp waren gewaarschuwd, zelfs vanuit het buitenland, waarom is het water dan niet tijdig op een gecontroleerde manier vrijgelaten?

Engelse hydroloog spreekt van monumentaal systeemfalen

Het bewijs is nu bijna overweldigend dat honderden levens zijn opgeofferd aan een opzettelijk falend beleid. In Engeland sprak de Britse onderzoekster en hydroloog Hannah Cloke zich uit. Zij sprak van een “monumentale systematische fout”. Volgens haar had het overstromingswaarschuwingssysteem EFAS, dat zij heeft helpen ontwikkelen, reeds op 10 juli alarm geslagen. Al die gebieden waarvoor de overstroming het gevaarlijkst werd geacht, waren nauwkeurig doorgegeven. Deze gegevens waren beschikbaar voor de Duitse regering. De waarschuwingen werden niet doorgegeven aan de lokale bevolking.

Rapport uit 2012: Bescherming tegen overstromingen en voorbereiding op het Modi-SARS pandemische virus

Maar dat niet alleen: in een ‘rapport over risicoanalyse in de civiele bescherming’ uit 2012 hebben ambtenaren en experts de nodige voorzorgsmaatregelen voor de bescherming tegen overstromingen gegeven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: