Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn – Xandernieuws

hoofd-wetenschap-britse-overheid-erkent-dat-60%-nieuwe-ziekenhuisopnames-volledig-gevaccineerden-zijn-–-xandernieuws

21-07-21 03:27:00,

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse advocaat begint rechtszaak tegen staat omdat VAERS klokkenluider bewijs heeft dat er al minstens 45.000 vaccindoden in VS zijn – Studie constateert dat jongeren twee keer zo hoge kans hebben te sterven door AstraZeneca vaccin dan door Covid – Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is

—————————————————————————————————————————————–

Het gaat vooralsnog exact volgens het scenario zoals onafhankelijke wetenschappers en experts sinds vorig jaar hebben voorspeld: de Chief Scientific Adviser van de Britse overheid heeft toegegeven dat de meeste nieuwe zieken die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, volledig gevaccineerd zijn. Als je al nog steeds gelooft in deze hoogst experimentele injecties, dan nog is het vele tientallen jaren bekend dat luchtwegvirussen razendsnel muteren, en een vaccin daarom niet of nauwelijks zin heeft. Desondanks worden mensen nog steeds massaal genetisch geprogrammeerd om het spike eiwit aan te maken van een (verondersteld) ‘virus’ dat in die vorm allang verdwenen is. Dit is waarom Big Pharma de hele mensheid aan oneindige ‘booster’ shots wil hebben, een ‘vaccin abonnement’, zoals we het vorig jaar al eens noemden.

Grant Shapps, de Britse minister van Transport, erkende onlangs in het programma BBC Breakfast op tamelijk nonchalante wijze dat ‘wij weten dat dubbel (volledig) gevaccineerden veel waarschijnlijker coronavirus krijgen en bij zich dragen…’

Ook sr. Patrick Vallance, hoofdadviseur wetenschap van de Britse overheid, moest op 19 juli toegeven dat juist volledig gevaccineerde mensen massaal ziek worden door de ‘Delta’ variant. 60% van de ziekenhuisopnames bestaan uit volledig gevaccineerden. (De mogelijke andere verklaring hebben we eveneens al vaker besproken, en dat is dat de ‘vaccins’ de Delta variant ZIJN en/of hebben veroorzaakt.)

‘Vergist’?

Vallance waarschuwde dat het aantal opnames tot 1000 per dag kan gaan stijgen. Hij had het niet over de vele tienduizenden mensen die zich – vooral na hun tweede shot – reeds in het ziekenhuis hebben gemeld vanwege ernstige bijwerkingen nadat ze waren geïnjecteerd met mRNA geninstructies om biljoenen exemplaren van het gevaarlijkste deel van het vermeende coronavirus, het spike eiwit, in hun eigen lichaam aan te maken, waardoor het overgrote deel op zeker moment bloedpropjes zal ontwikkelen.

Na de persconferentie beweerde Vallance op Twitter dat hij zich ‘vergist’ had, en het om 60% ongevaccineerden zou gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: