Weersextremen = klimaat? Misbruik van wetenschap

weersextremen-=-klimaat?-misbruik-van-wetenschap

21-07-21 07:55:00,

In juli 2021 verwoestten zware overstromingen hele regio’s in West-Duitsland. Aan de ene kant: hevige regenval, stortvloeden, overstromingen en eindeloos menselijk leed. Aan de andere kant: klimaatalarmisten van alle pluimages die hier meteen ongeremd en schaamteloos gebruik van maakten door hun klimaatalarmsirenes te laten loeien.

Dit is misbruik van wetenschap. De wetenschappelijke feiten over weer + klimaat speelden en spelen nog steeds geen rol, niemand wil er kennis van nemen. We sommen ze hieronder op.

Het meteorologische antwoord op deze extreme gebeurtenis is in eerste instantie heel eenvoudig:

De atmosfeer kent een oneindig aantal vrijheidsgraden!

Dit is een fysiek statement voor een stochastisch chaotisch systeem. De atmosfeer is een veelzijdige, onuitputtelijke weermachine met vele variaties. Er bestaat niet zoiets als normaal weer, en er is ook geen normaal klimaat. Al het leven op aarde heeft geluk in ongeluk: hoe extremer de weersomstandigheden, hoe minder vaak ze voorkomen. Je kunt de huidige storm dus classificeren als een gebeurtenis van de eeuw.

Maar zo simpel ligt het niet met de atmosfeer, want dat betekent helaas niet dat zo’n evenement volgend jaar niet weer kan plaatsvinden. Aan de andere kant kun je een paar eeuwen “vrede hebben”. De kronieken en annalen van weersomstandigheden laten dit zien, en ze documenteren veel meer weersextremen dan deze huidige over eeuwen en zelfs millennia. Een enkel voorbeeld – en dát voor de momenteel getroffen regio – hier [1].

Om nu één enkele extreme weersgebeurtenis meteen (!) te classificeren en zonder enige wetenschappelijke achtergrond en expertise als een antropogeen veroorzaakt klimaatsignaal, dat is een brutaliteit van een bijzondere soort! De gevestigde partijen van alle schakeringen koppelden hun klimaatpropaganda onmiddellijk op aan het lijden van duizenden mensen – de algemene verkiezingen staan ​​voor de deur.

Van de momenteel honderden voorbeelden in het hele medialandschap, hier slechts een paar:

De Groenen [2]:

“Voordat de omvang van de watersnoodramp ook maar enigszins duidelijk was, wisten toppolitici van de Groenen, de SPD en de Unie al helemaal zeker wat de enige oorzaak van de zware regenval was. Groene politica Katrin Göring-Eckhardt (55) bij “ntv”: “Dit zijn de gevolgen van de klimaatcatastrofe. En dat is weer een oproep om jezelf duidelijk te maken: het is er al, het is er al bij ons.”

De Linksen [3] :

“De linkse klimaatpoliticus Lorenz Gösta Beutin zei…: “We staan ​​aan het begin van een klimaatcatastrofe,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: