Canadese arts waarschuwt dat “het ergste nog moet komen” van bloedstollingsschade door COVID-19 injecties – Frontnieuws

canadese-arts-waarschuwt-dat-“het-ergste-nog-moet-komen”-van-bloedstollingsschade-door-covid-19-injecties-–-frontnieuws

22-07-21 04:38:00,

Een Canadese arts zegt dat hij bloedstolsels heeft gezien bij de meerderheid van zijn patiënten die COVID-19 injecties hebben gehad en geeft een “grimmige” vooruitblik dat het “ergste nog moet komen” vanwege de potentiële “permanente” schade veroorzaakt door de injecties, bericht lifesitenews.com.

“Ik probeer nog steeds meer informatie te verzamelen. Maar van degenen die ik tot nu toe heb, heeft 62 procent bewijs van stolling, wat betekent dat deze bloedstolsels niet zeldzaam zijn. Het betekent dat de meerderheid van de mensen bloedstolsels krijgt waarvan ze niet eens weten dat ze ze hebben,” zei Dr. Charles Hoffe van Lytton, Brits Columbia, vorige week in een interview met de christelijke omroep Laura-Lynn Tyler Thompson uit Vancouver.

“Dus, Laura-Lynn, het meest verontrustende hieraan is dat er sommige delen van je lichaam zijn, zoals je hart en je hersenen en je ruggenmerg en longen, die niet kunnen regenereren. Als die weefsels beschadigd worden door bloedvaten, zijn ze blijvend beschadigd.”

Hoffe’s opmerkingen zijn niet zijn eerste betreffende COVID-19 injecties.

In april werd hij gestraft door zijn lokale gezondheidsautoriteit omdat hij zijn bezorgdheid uitte over de bijwerkingen die hij waarnam bij sommigen van degenen die binnen zijn gemeenschap de Moderna COVID-19 prik hadden gekregen.

Hoffe zegt dat hij werd uitgesloten van het werken in de lokale spoedeisende hulp nadat zijn lokale gezondheidsautoriteit zijn klinische privileges had “opgeschort” “voor de misdaad van het veroorzaken van ‘vaccin aarzeling,’ voor het uitspreken over mijn vaccin gewonde patiënten.”

Hoffe vertelt Tyler Thompson dat in een enkele dosis van een COVID-19 prik (Moderna) er “40 triljoen boodschapper RNA moleculen” zitten en dat slechts 25 procent van de prik op de injectieplaats blijft.

De rest van de COVID-19 injectie, zegt Hoffe, gaat verder “circuleren door de bloedbaan, en komt in de kleine capillaire vaten terecht,” waarbij iemands lichaam “dan aan het werk gaat met het lezen van deze genen en triljoenen en triljoenen COVID spike-eiwitten produceert.”

Hoffe zegt dat de spike-eiwitten die het lichaam begint te produceren in de “triljoenen” zijn, en deel gaan uitmaken van iemands “vasculair endotheel.”

Dit is waar de problemen komen, volgens Hoffe. Hij zei dat de cellen langs de bloedvaten “glad horen te zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: