“Discriminerend”: Eric Clapton dreigt concerten te annuleren op locaties die bewijs van inenting eisen – Frontnieuws

“discriminerend”:-eric-clapton-dreigt-concerten-te-annuleren-op-locaties-die-bewijs-van-inenting-eisen-–-frontnieuws

22-07-21 04:51:00,

De musicus Eric Clapton, een overtuigd criticus van COVID-19 inentingen, verzet zich tegen de eis dat bezoekers van live-evenementen en nachtclubs in het Verenigd Koninkrijk een Corona-vaccinatiekaart moeten hebben. Hij klaagt de verordening aan als discriminerend en dreigt optredens te annuleren, meldt de.rt.com.

Nadat de meeste COVID-19-beperkingen in Engeland maandag waren opgeheven, kondigde premier Boris Johnson aan dat toegang tot tal van locaties alleen zou worden toegestaan met door de National Health Service (NHS) afgegeven vaccinatiecertificaten. De Britse gitarist Eric Clapton protesteerde onmiddellijk tegen deze maatregel op de sociale media. Op Twitter schreef hij:

“Na de aankondiging van de premier op maandag 19 juli 2021 voel ik mij verplicht zelf ook een aankondiging te doen: Ik zou willen zeggen dat ik op geen enkel podium zal optreden als daar een discriminerend publiek aanwezig is. Ik behoud me het recht voor om de show te annuleren als niet iedereen de kans krijgt om aanwezig te zijn.”

Eric Clapton is the new punk. ❤️ #ericclapton pic.twitter.com/AMLRughybE

— Right Said Fred (@TheFreds) July 20, 2021

De aankondiging leidde tot verdeelde reacties in de VS. Terwijl sommige mensen Clapton prezen voor zijn strijd tegen “arrogante intimidatie”, herinnerden anderen aan de racistische opmerkingen die de 76-jarige in de jaren zeventig maakte.

Eric Clapton is al lang een fervent criticus van de COVID-19 maatregelen. Eerder dit jaar kwam hij onder vuur te liggen nadat hij had geklaagd over een rampzalige gezondheidservaring als gevolg van een COVID-19 vaccinatie. De musicus meldde hevige pijn, als gevolg waarvan hij het gitaarspelen weken moest onderbreken.

Eerder hadden de plannen van de Britse regering om na de opheffing van de COVID-19 vereisten in het hele land Corona-vaccinatiekaarten in te voeren tot verzet bij het publiek geleid. Er werden verschillende petities gestart en er vonden straatprotesten plaats.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gitaarlegende Eric Clapton in laatste interview: “Het werd pas echt erg na de tweede vaccinatie”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: