Dr. Stephanie Seneff: Covid-vaccins zullen meer slachtoffers eisen dan de ziekte zelf

dr.-stephanie-seneff:-covid-vaccins-zullen-meer-slachtoffers-eisen-dan-de-ziekte-zelf

22-07-21 04:43:00,

Dit artikel maakt deel uit van een wekelijkse serie waarin de Amerikaanse arts dr. Mercola verschillende deskundigen interviewt over gezondheidskwesties. In dit interview bespreekt teruggekeerde gast Stephanie Seneff, Ph.D. – een senior wetenschapper met meer dan vijftig jaar ervaring – COVID-19 vaccins. Sinds 2008 heeft ze zich vooral beziggehouden met de negatieve effecten van het onkruidbestrijdingsmiddel glyfosaat op onze gezondheid. Maar het afgelopen jaar is ze dieper ingegaan op de wetenschap achter COVID-injecties en daar heeft ze recentelijk een uitstekend artikel over gepubliceerd. U kunt het hier downloaden. Zij is zeer bezorgd over de manier waarop men COVID-19 bestrijdt.

“Om zo snel deze ongelooflijk nieuwe technologie te ontwikkelen en zoveel stappen over te slaan in het evalueren van de veiligheid – het is krankzinnig en roekeloos wat ze hebben gedaan,” zegt ze. “Mijn instinct zei dat dit slecht een slecht idee was, en ik moest de waarheid weten. Dus ik heb me grondig verdiept in de onderzoeksliteratuur van de mensen die deze vaccins hebben ontwikkeld, en vervolgens in meer uitgebreide onderzoeksliteratuur over deze onderwerpen. En ik zie niet hoe deze vaccins ook maar iets goeds kunnen bijdragen. Als je het goede tegen het slechte afweegt, dan zie ik niet hoe ze ook maar iets positiefs zouden kunnen opleveren.”

 
In de komende 10 tot 15 jaar, zullen we waarschijnlijk pieken zien in prionziekten, auto-immuunziekten, neuro-degeneratieve ziekten op jongere leeftijd, en bloedaandoeningen zoals bloedstolsels, bloedingen, beroertes en hartfalen. Waarom dit zo is legt Stephanie Seneff u in deze video uit.

Ondertiteling: Riccardo Barbieri

Meer info: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/06/stephanie-seneff-covid-vaccine.aspx     

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: