“Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt” – Frontnieuws

“een-zich-ontvouwende-gezondheidscatastrofe-wordt-in-de-doofpot-gestopt-terwijl-het-voor-onze-ogen-gebeurt”-–-frontnieuws

22-07-21 10:44:00,

Dr. Malone deelt zijn berekeningen gebaseerd op CDC/VAERS gegevens: het Pfizer vaccin heeft 3-5 keer meer kans op ziekenhuisopname van een man van 12-17 jaar dan Covid zelf. Voor een vrouw van dezelfde leeftijd is de kans op ziekenhuisopname door het vaccin 4-5 keer groter dan door Covid, schrijft tapnewswire.com.

Vrouwen van 12-17 jaar hebben 72% meer kans om aan het vaccin te overlijden dan aan Covid.

Aziaten zijn overgestapt van vaccinatie op Ivermectine.

Helaas heeft de westerse wereld een media die afwijkende meningen onderdrukt in plaats van ze in het publieke debat te brengen. Het enige dat de meeste westerse mensen horen, zijn de leugens die de belangen van het establishment dienen. Westerse volkeren worden in alle opzichten verblind door een Ministerie van Propaganda.

Het liegende tuig van de pers, de medische bureaucraten, en de bedriegers die betaald worden om te liegen voor Big Pharma, proberen te beweren dat de toename van gevallen in gevaccineerde landen de nieuwe “Deltavariant” is, terwijl ze tegelijkertijd beweren dat de vaccins beschermen tegen de “Deltavariant”.

CDC directeur Rochelle Walensky beweert ten onrechte dat “als je volledig gevaccineerd bent, je beschermd bent tegen ernstige COVID, ziekenhuisopname en overlijden, en zelfs beschermd bent tegen de bekende varianten, waaronder de delta variant, die in dit land circuleren.” Onafhankelijke wetenschappers suggereren dat de sterke stijging van het aantal gevallen in gevaccineerde landen wordt veroorzaakt door het vaccin zelf, dat net als het virus het spike-eiwit in het lichaam vrijgeeft. De mainstream media blijven de feiten verdoezelen, en onafhankelijke deskundigen die alarm slaan worden nog steeds gecensureerd, belachelijk gemaakt en bedreigd met ontslag.

Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt.

Hier is het laatste Amerikaanse CDC rapport over schadelijke bijwerkingen van vaccins. Vergeet niet dat het VAERS rapportagesysteem in het beste geval slechts 10% van de bijwerkingen van vaccins registreert:

CDC: 10,991 Dead, 551,172 Injuries Following COVID-19 Injections

Hier is een rapport waarin wordt beweerd dat sterfgevallen ernstig worden ondergerapporteerd door VAERS. Aangezien de gedrukte media, tv en NPR 100% onbetrouwbaar zijn, samen met een hoog percentage van de internetmedia, is het moeilijk om te weten wat we van dit rapport moeten denken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: