Hoezo oorzaak van tientallen doden na coronavaccinatie niet te achterhalen..

hoezo-oorzaak-van-tientallen-doden-na-coronavaccinatie-niet-te-achterhalen.

22-07-21 04:43:00,

Op 20-07-21 bericht BNR nieuwsradio het volgende:

Oorzaak van tientallen doden na coronavaccinatie niet te achterhalen
 
Bijwerkingencentrum Lareb tast in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die overleden na een coronaprik. Het instituut dat bijwerkingen van geneesmiddelen registreert, ontvangt vaak onvoldoende informatie om de oorzaak te achterhalen. Zo werd slechts in een handvol gevallen het lichaam na overlijden onderzocht.
 
Bij 73 van de 257 meldingen van overlijden na corona-vaccinatie was de precieze doodsoorzaak onbekend, bevestigt Lareb na vragen van BNR. Het gaat om zo’n 30 procent van de gevallen die tot midden april bij Lareb werden gemeld.
 
‘Soms wordt de informatie niet aangeleverd omdat degene die de melding maakt niet over de informatie kán beschikken. Een nabestaande of verzorgende heeft geen toegang tot alle gegevens in het ziekenhuis’, zegt Lareb-directeur Agnes Kant. ‘We gaan tot het gaatje om de informatie alsnog te achterhalen, maar dat lukt niet altijd. Daar kunnen heel veel redenen voor zijn, bijvoorbeeld omdat de informatie er niet is. Als iemand thuis plotseling overlijdt, weet je vaak niet wat er precies is gebeurd.’
BNR-radio1

 
Mevrouw Kant, er is één ding waarvan je heel zeker weet dat het is gebeurd. De persoon heeft een vaccin gekregen. Waarom ‘tast bijwerkingen centrum in het duister over de doodsoorzaak van vele tientallen mensen die zijn overleden na een corona-prik?’ Wat was er anders dan anders? Even denken… de persoon kreeg een experimentele injectie! En daarna ging de persoon dood. Zou het niet kunnen dat in sommige gevallen de prik iets met de dood van die persoon te maken heeft? En hoezo u “ontvangt” onvoldoende informatie? Heeft u geen telefoon? Stel je voor dat de politie zou zeggen: “We gaan maar niet achter die inbraak aan… we hebben onvoldoende informatie.”

Wat doet het Lareb met de meldingen die zij ontvangt? Wat zijn de onderzoeksprotocollen die zij gebruikt om een bijwerking af te handelen? De stichting heeft er ooit een WOB-verzoek aan besteed en was na een paar maanden weer een illusie armer: er bestaan geen onderzoeksprotocollen voor het afhandelen van ernstige bijwerkingen.

Maar “het bijwerkingen centrum Lareb gaat tot het gaatje om de informatie te achter halen…?” Pfffft – ik kan u dit zeggen: in al die 20 plus jaar dat ik (DF) verhalen aanhoor van ouders over vaccinatieschade heb ik nog nooit gehoord dat iemand tevreden was over de afhandeling van een bijwerking als dit een sterven of ernstige bijwerking betrof.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: