Public Health Scotland: 5.522 Schotten binnen 28 dagen na het krijgen van een COVID-19 injectie overleden – Frontnieuws

public-health-scotland:-5.522-schotten-binnen-28-dagen-na-het-krijgen-van-een-covid-19-injectie-overleden-–-frontnieuws

22-07-21 10:41:00, Afbeelding via Medicalkidnap Na 7 maanden van massale COVID-19 vaccinatie-inspanningen wereldwijd, zien we steeds meer berichten over hoe ernstig de gevolgen zijn van het injecteren van zoveel mensen met deze experimentele injecties, en de massale inspanningen van censuur om te proberen te voorkomen dat het publiek de volledige omvang van de sterfgevallen en kwetsuren begrijpt die deze injecties hebben veroorzaakt.

Een ander bericht kwam vandaag onder de aandacht uit Schotland, waar Public Health Scotland blijkbaar heeft gereageerd op talrijke freedom of information verzoeken om gegevens te verstrekken over het aantal mensen in Schotland dat binnen 28 dagen na het krijgen van een van de injecties is overleden, als uitvloeisel van meldingen aan hun agentschap.

Zij publiceerden de resultaten op hun officiële COVID-19 statistische rapportpagina, waar zij op 23 juni 2021 melden dat 5.522 mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het ontvangen van een van de COVID-19 injecties die in Schotland worden gebruikt.

De totale bevolking van Schotland bedraagt ongeveer 5,5 miljoen mensen.

The Daily Expose, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, bracht het verhaal eerder deze week. Gebruikmakend van dezelfde percentages als de statistieken van Public Health Scotland, gebaseerd op de bevolking van het Verenigd Koninkrijk, stellen zij dat dit zou neerkomen op ongeveer 57.470 sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk binnen 28 dagen na een injectie met de COVID-19 injectie.

Volgens de door Public Health Scotland verstrekte spreadsheet, waarin het aantal sterfgevallen per type vaccin en de datum waarop zij zich voordeden is opgenomen, zijn 1.877 sterfgevallen toe te schrijven aan de Pfizer mRNA-prik, 3.643 sterfgevallen aan de AstraZeneca virale vector-prik, en 2 sterfgevallen aan de Moderna mRNA-prik.

Dit komt neer op een gemiddelde van 920 sterfgevallen per maand als gevolg van de COVID-19 vaccins in Schotland alleen al. Dat is 866 keer per maand meer dan het gemiddelde aantal mensen dat in Schotland aan de COVID-19 ziekte is overleden.

In een freedom of information verzoek van 30 januari werd de Schotse regering verzocht het totale aantal mensen bekend te maken dat sinds maart 2020 aan COVID-19 ziekte is overleden.

Hierop heeft de Schotse regering op 11 maart 2021 geantwoord met:

Public Health England heeft tot nu toe geweigerd gegevens te publiceren over het aantal sterfgevallen binnen 28 dagen na het krijgen van het COVID-19 vaccin in Engeland,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: