Stew Peters interviewt dr. Jane Ruby over het gevaar van grafeenoxide in Covid-injecties

stew-peters-interviewt-dr.-jane-ruby-over-het-gevaar-van-grafeenoxide-in-covid-injecties

22-07-21 04:43:00,

Stew Peters interviewt dr. Jane Ruby over het grafeenoxide dat het Spaanse onderzoeksteam La Quinta Columna gevonden had in een ‘vaccin’ van Pfizer. Jane Ruby is gezondheidseconoom en farmaceutisch econoom. Ze is geen chemisch expert, maar weet van een aantal chemische stoffen wel wat ze in het lichaam doen. Over grafeenoxide is ze heel duidelijk: het is gevaarlijk. Waarom? Wat dacht u van bloedstolsels en het risico op verstopte bloedvaatjes in de organen? Wat kunnen we dan verwachten?
 

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: