Zaterdag 24 juli grootscheepse demonstratie in Amsterdam

zaterdag-24-juli-grootscheepse-demonstratie-in-amsterdam

22-07-21 04:39:00, Wat is ‘World Wide Demonstration’?

De World Wide Demonstration (beter bekend als World Wide Rally For Freedom) is een internationaal protest in meer dan 180 landen tegen Lockdowns. Protesten worden gecoördineerd op een gedecentraliseerde manier door gebruik te maken van internationale consensus om de datum af te stemmen, en alle evenement gerelateerde beslissingen in handen te laten van onze lokale uitvoerders.

Op zaterdag 24 juli is door de Nederlandse delegatie een demonstratie georganiseerd in Amsterdam. Meer informatie kunt u vinden in de Telegram groep: https://t.me/worldwidenetherlands

De organisatoren laten ons het volgende weten:

Lieve mensen,
 
Zoals jullie weten hebben wij achter de schermen heel hard gewerkt om weer een prachtige manifestatie voor jullie te verzorgen. Één van die dingen was het zoeken naar een perfecte lokatie voor zowel een mooie mars als voor het statische deel. Daarbij hebben we vooral gekeken naar de grootte van het terrein zodat we daadwerkelijk álle mensen die naar de WWD 3.0 willen komen kunnen ontvangen.
 
We zijn hierbij uitgekomen in het stadsdeel West en hebben wederom een hele mooie multiculturele wijk gevonden die perfect aansluit bij het wereldwijde aspect van de WWD. Het statische deel is op een mooi ruim veld waar genoeg plek is voor iedereen. Neem een stoeltje of kleedje mee zodat je ontspannen kunt genieten van ons 3 uur durende programma! Het is een open veld zonder schaduw plekken. We raden jullie dan ook aan om een parasol mee te nemen of iets anders om je tegen de zon te beschermen. Voor de kleintjes is er een speeltuin op het terrein.
 
Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving, maar dit zijn vooral parkeerplaatsen in woonwijken. Om overlast te voorkomen vragen wij jullie dan ook zoveel mogelijk te carpoolen (telegram groep?), op de fiets of met OV te komen. Of maak gebruik van de aangeboden busreizen bij jou in de buurt.
 
Wij hebben er zin in, en hopen jullie allemaal te zien op de WWD 3.0 in Amsterdam-West
 
Vrijdag zullen we de exacte lokatie bekend maken 😉
 
Organisatie World Wide Netherlands 🌎✊🏻❤️

Van de website van World Wide Demonstration komt de volgende informatie:

Waarom protesteren we?  » Lees verder

%d bloggers liken dit: