‘Zero COVID’ catastrofe: Landen zien nieuwe records over de hele linie – DissidentNL

‘zero-covid’-catastrofe:-landen-zien-nieuwe-records-over-de-hele-linie-–-dissidentnl

22-07-21 09:00:00,

Zero Covid, het idee dat hardhandige overheidsvoorschriften en bevolkingscontroles een coronavirus permanent kunnen uitroeien in een land, faalt nu spectaculair overal waar het wordt geprobeerd.

Je leest er misschien niets over in de westerse bedrijfspers, maar in de landen waar Zero Covid wordt toegepast, is het aantal gevallen van Covid-19 over de hele linie explosief gestegen. De alom geprezen “succesverhaal” landen die de radicale ideologie van Zero Covid hebben gevolgd, zijn er niet alleen niet in geslaagd een virus in te dammen, maar zijn nu getuige van de ongecontroleerde verspreiding van dat virus in hun bevolkingscentra, bericht ZeroHedge. De regeringen die dit pseudo-wetenschappelijke, totalitaire avontuur zijn toegedaan, zoeken naarstig naar mogelijkheden en reageren daarop door hun landen af te sluiten en de rechten van hun burgers verder te schenden. Het deksel is van de Zero Covid snelkookpan gevlogen, en de tekortkomingen van zo’n roekeloze ideologische onderneming zijn blootgelegd.

Laten we eens kijken hoe het met de “Zero Covid” naties gaat:

Australië

Australië is waarschijnlijk het meest toegewijde grote land met een Zero Covid strategie. Het land is afgesloten geweest van het overgrote deel van de wereld sinds het begin van de COVID Mania. Zelfs veel Australische burgers hebben het land niet kunnen binnenkomen of verlaten.

Australië heeft zoveel lockdowns doorgevoerd dat het vrijwel onmogelijk is om bij te houden hoeveel we er op dit moment zijn. Zero Covid is een regelrechte ramp geweest, aangezien de eliminatiestrategie van Canberra er niet in is geslaagd om het aantal gevallen permanent op nul te brengen.

Sydney announced today that they’re extending their lockdown again after the initial order & first extension failed to control the outbreak

I really do think they’re getting close though, maybe just a few thousand more lockdowns and they’ll finally eliminate COVID from the earth pic.twitter.com/IqaKkt1C6x

— IM (@ianmSC) July 14, 2021

Melbourne en Sydney, de twee grootste steden van Australië, hebben donderdag opnieuw een lockdown afgekondigd. Dit is de vijfde lockdown van Melbourne in anderhalf jaar tijd.

The Australian state of Victoria was ordered into a five-day lockdown following a spike in COVID-19 infections, joining Sydney as the country’s two main population hubs battle an outbreak of the highly contagious Delta variant https://t.co/W7GJvzzGpi pic.twitter.com/iap9AcUVHj

— Reuters (@Reuters) July 15,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: