Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden – geweld tegen vreedzame mensen

wreedheid-in-uniform:-man-overlijdt-na-politieoptreden-–-geweld-tegen-vreedzame-mensen

02-08-21 09:02:00, Wij van het Corona Blog team zijn sprakeloos bij het zien van dergelijke beelden en kunnen nauwelijks geloven wat er momenteel in Duitsland gaande is en wat de politiek en de mainstream media hebben aangericht, schrijft Corona-blog.net.

Het Corona Blog Team was gisteren ook op pad in Berlijn en we zagen talloze vreedzame mensen door de straten van Berlijn marcheren voor hun grondrechten en vrijheid. We hebben zelf gezien dat de politie buitenproportioneel optrad: er werd met patrouillewagens op een vreedzame menigte ingereden, ongeacht de gevolgen – iedereen die niet aan de kant ging, werd geraakt. Jonge politieagenten lieten zien hoe “cool” zij zijn in hun uniform: een van hen had zijn helmvizier open, zijn mondkapje onder zijn kin, maar zijn sigaret losjes in zijn mond gestoken – terwijl hij van A naar B werd geleid in een politiegroep.

Dat alleen al spreekt boekdelen over de discipline, de opleiding en het trainingsniveau van deze mannen. Niettemin waren wij geschokt toen wij vandaag in de pers en in vele media zulke verontrustende beelden en berichten lazen, die wij ook hier willen publiceren om te wijzen op duidelijke misstanden bij de politie, die moeilijk met het woord democratie kunnen worden geassocieerd.

Een politieagent grijpt een vrouw bij de hals en gooit haar op de grond – is dit proportioneel?

Laten we beginnen met de “kwantiteitsmedia” en hun “feiten”: Die Welt schreef gisteren over 2.000 Querdenker (Dwarsdenkers) die ondanks het demonstratieverbod met “muziek en spandoeken” door de straten liepen. Talrijke bronnen, zoals n-tv, maken melding van ongeveer 2.250 politiemensen die in Berlijn dienst hadden. Met andere woorden: als je de mainstream media mag geloven, was er een “meer dan” 1 op 1 ondersteuning. Er was meer dan één politieman voor elke Querdenker. Aangezien de foto’s van hopeloos overbelaste politieagenten helaas een ander beeld schetsen, kan hieruit maar één conclusie worden getrokken: er waren meer dan 2.000 mensen op straat.

Die Welt schrijft ook:

Later hadden gepensioneerden schermutselingen en woordenwisselingen met de politie. Die Welt, 02.08.2021

Tijd om deze “schermutselingen” eens nader te bekijken.

49-jarige man overlijdt na politieactie

Vanmorgen – na het scrollen door talloze verslagen – lees je in Bild: “Querdenker” zakt tijdens politiecontrole in elkaar en overlijdt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: