“Ik heb me laten vaccineren… Blijkbaar was het een vergissing”

“ik-heb-me-laten-vaccineren…-blijkbaar-was-het-een-vergissing”

05-08-21 09:14:00,

Duidelijke verklaring van Gerald Grosz, die gevaccineerd is, maar daar duidelijk spijt van heeft. In de Oostenrijkse talkshow Fellner! LIVE discuseerden Sebastian Bohrn Mena en Gerald Grosz. Gerald Grosz is ingeënt en heeft daar nu duidelijk spijt van. Hij is columnist en auteur en vindt vrij duidelijke woorden: “En nu kom ik er achter, ik kan ziek worden, ik kan ernstig ziek worden, ik kan het virus doorgeven, ik kan geïntubeerd worden en ik kan sterven.”

Gerald Grosz is een Oostenrijks columnist, auteur en voormalig politicus. Hij heeft zich laten inenten en heeft daar nu achteraf duidelijk spijt van, zoals blijkt uit de verklaring in de talkshow “Fellner! LIVE” op 03.08.2021, schrijft Corona-blog.net.

Ik heb me laten vaccineren […]. Blijkbaar was het een vergissing.
Omdat mij werd uitgelegd dat de vaccinatie mij beschermt tegen de infectie van anderen, en nu komen we er steeds meer achter dat de gevaccineerde persoon anderen infecteert. Kurz, Merkel, zelfs u als hoogste vertegenwoordiger van de vaccinatoren in Oostenrijk, de tekenvaccinatoren en de Corona-vaccinatoren, hebt gezegd: Als ik gevaccineerd ben, heb ik geen zwaar ziekteverloop. En daar komen we ook steeds meer achter: Steeds meer gevaccineerden hebben een ernstig ziekteverloop. U en alle anderen zeiden tegen mij en susten ons in een gevoel van veiligheid: Als ik gevaccineerd word, beland ik niet in het ziekenhuis. En nu zien we dat meer en meer gevaccineerde mensen in het ziekenhuis liggen.
Als ik naar de cijfers van vandaag uit Israël kijk, is 61% van de geïnfecteerden dubbel gevaccineerd. Mij is verteld dat als ik twee vaccinaties krijg, ik volledig immuun ben.
En nu kom ik er achter, ik kan ziek worden, ik kan ernstig ziek worden, ik kan het virus doorgeven, ik kan geïntubeerd worden en ik kan sterven.
Het lijkt mij dat als ik Bach bloesem of homeopathische Globuli had genomen, ik beter beschermd zou zijn dan met hun zogenaamde game changer. – Gerald Grosz op 03.08.2021

Het betreffende gespreksfragment:

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: