Vaccinatie uitrol veroorzaakte een enorm aantal sterfgevallen

vaccinatie-uitrol-veroorzaakte-een-enorm-aantal-sterfgevallen

05-08-21 01:24:00,

Het wordt steeds duidelijker dat gevaccineerden even vatbaar zijn voor infecties, het virus doorgeven, ziekten en sterfgevallen als ongevaccineerden. Bonmot zei gisteravond op de Oostenrijkse tv-zender Oe24: “Als ik Bach bloesems of globuline had genomen, zou ik beter beschermd zijn geweest dan met hun zogenaamde game changer”.  Men mag echter niet vergeten wat er aan het begin van de vaccinatiecampagne is gebeurd – namelijk een enorme toename van infecties, ziekten en sterfgevallen, bericht Tkp.at.

Ik heb hier verschillende keren verslag uitgebracht over wat er is gebeurd bij de start van de vaccinatiecampagnes in december 2020 en begin 2021. In de verslagen werd vooral aandacht besteed aan de toename van het aantal gevallen en het aantal sterfgevallen. Van meer betekenis is echter de verandering in het sterftecijfer van de gevallen. Case Fatality Rate, CFR. Het toont het sterftepercentage onder de bekende gevallen.

Twittergebruiker Rounding the Earth heeft in een lange draad precies deze gegevens voor een aantal landen nog eens op een rijtje gezet.

India is op 16 januari begonnen met massavaccinatie. CFR is een beetje omhoog gegaan. Dit zijn geen mRNA-vaccins. De toename van het CFR zou te wijten kunnen zijn aan het feit dat de doeltreffendheid de mildere gevallen vermindert in plaats van de dodelijker gevallen.

The U.S. (primarily mRNA) began mass vaccination Dec 21, 2020. CFR has been on the decline, but went up, and too quickly for the 12 day AB lag to build up in any significant part of the population. pic.twitter.com/o1cfiJGrOR

— Rounding the Earth (@EduEngineer) August 3, 2021

Op 21 december 2020 is in de VS begonnen met massavaccinatie, hoofdzakelijk met mRNA-preparaten. Het CFR was eerder gedaald, maar steeg nu, en te snel voor de 12-daagse vertraging in de vorming van antilichamen om zich bij een significant deel van de bevolking op te bouwen.

Indonesië heeft geen massale vaccinatie uitgevoerd. In een klein aantal gevallen hebben ze misschien gekozen voor “ringvaccinatie”. Maar sinds het programma van start is gegaan, is het aantal gevallen van CFR eerst gedaald en daarna weer gestegen.

Brazilië is een van de meest gevaccineerde landen, waar AstraZeneca en SinoVac worden gebruikt. Na een lange periode van stabiele CFR-niveaus,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: