Coronavirus schandaal breekt uit in Merkel’s Duitsland. Valse Positieven en de Drosten PCR Test

coronavirus-schandaal-breekt-uit-in-merkel’s-duitsland.-valse-positieven-en-de-drosten-pcr-test

10-08-21 03: 08: 00,

Voor het eerst geplaatst door Global Research op december 11, 2020. Van belang voor de kwestie van de geldigheid van de PCR-test en voor de “identiteit van het virus”.

Het alom geprezen Duitse model van het Angela Merkel-regime om met de COVID-19 pandemie om te gaan, wordt nu overspoeld door een reeks potentieel verwoestende schandalen die de kern raken van de tests en de medische adviezen die worden gebruikt om draconische economische sluitingen af te kondigen en vervolgens, de facto verplichte vaccinaties. Bij de schandalen is een professor betrokken die een centrale plaats inneemt in Merkels corona-adviesgroep. De implicaties gaan veel verder dan de Duitse grenzen tot aan de WHO zelf en hun wereldwijde aanbevelingen.

De hele zaak voor door de WHO opgelegde noodvergrendeling van bedrijven, scholen, kerken en andere sociale arena’s wereldwijd is gebaseerd op een test die, verbazingwekkend vroeg, werd ingevoerd in de Wuhan, China coronavirus saga.

Op januari 23, 2020, publiceerde Dr. Christian Drosten, samen met verschillende collega’s van het Berlijnse Virologie Instituut van het Charite Ziekenhuis, samen met het hoofd van een klein Berlijns biotech bedrijf, TIB Molbiol Syntheselabor GmbH, in het wetenschappelijk tijdschrift Eurosurveillance, van het EU Centrum voor Ziekte Preventie en Controle, een studie die beweert de eerste effectieve test te hebben ontwikkeld om te detecteren of iemand besmet is met het nieuwe coronavirus dat slechts enkele dagen eerder in Wuhan was geïdentificeerd. Het artikel in Drosten was getiteld: “Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR” (Eurosurveillance 25(8) 2020).

Het nieuws werd onmiddellijk met instemming begroet door de corrupte directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom, de eerste niet-medicus aan het hoofd van de WHO. Sindsdien heeft de door Drosten gesteunde test voor het virus, een zogenaamde real-time of RT-PCR-test, zich via de WHO over de hele wereld verspreid, als het meest gebruikte testprotocol om vast te stellen of iemand COVID-19, de ziekte, zou kunnen hebben.

Op november 27 publiceerde een zeer gerespecteerde groep van 23 internationale virologen, microbiologen en aanverwante wetenschappers een oproep aan Eurosurveillance om het artikel van Drosten van januari 23, 2020 in te trekken. Hun zorgvuldige analyse van het oorspronkelijke stuk is vernietigend. Het gaat hier om een echte “peer review”

Zij beschuldigen Drosten en cohorten van “fatale” wetenschappelijke incompetentie en fouten in het promoten van hun test.

Om te beginnen, zoals de kritische wetenschappers onthullen, het document dat de Drosten PCR test voor de Wuhan stam van het coronavirus vaststelde, die vervolgens met onfatsoenlijke haast door de Merkel regering samen met de WHO werd aangenomen voor wereldwijd gebruik – resulterend in ernstige lockdowns wereldwijd en een economische en sociale catastrofe – werd nooit peer-reviewed vóór de publicatie door het Eurosurveillance tijdschrift.

” Lees verder