NachDenkSeiten: Vaccinschade bestaat en we moeten het serieus nemen

10-08-21 07: 28: 00, CDC directeur: Vaccins voorkomen geen infectie

De implicatie: vaccinatiekaarten en covid-certificaten zijn nutteloos en zonder wettelijke basis. (Met video) Rochelle Walensky, directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC), heeft in een interview op CNN op 6 augustus een belangrijke bekentenis afgelegd. Zij legde uit dat het vaccin de covid-infectie 19 niet voorkomt, noch de gevaccineerde persoon ervan weerhoudt de (…)

” Lees meer

In juni hebben Google, Facebook, Microsoft, Twitter en TikTok meer dan 100’000 nepnieuws ontmaskerd

Het Spaanse onlineportaal “El Diario” bericht over het harde werk dat deze bedrijven verrichten om “vals nieuws” over Covid-19 en vaccinaties van het net te wissen. Wanneer de Corona-dirigenten hun “pandemie”-verhaal willen voeden, staat de Spaanse onlinekrant El Diario altijd klaar als spreekbuis. Op 5 augustus bracht het rechtstreeks vanuit Brussel verslag uit over het harde werk dat de online platforms van de wereld moeten doen om “nepnieuws” over Covid-19 of (…)

” Lees meer

Laat het omslagpunt los!

Door Dr Cornelis Bockenmühl De straalbalans Een straalbalans kan heel klein en fijn zijn of groot en robuust, afhankelijk van wat je ermee wilt wegen. Maar één ding is doorslaggevend: rond het draaipunt moet hij zo gevoelig mogelijk zijn om zijn taak te kunnen vervullen. De titel op de (…)

” Lees meer

Verdeeldheid in coronatijden overwinnen met vaardige communicatie

Mindful, zelfverzekerd en overtuigend communiceren tegenover vijandigheid, kritiek en onbegrip – webinar met retoricatrainer Holger Marten. Het “Kinder- en Corona Congres” georganiseerd op 19. Juli 2021 een webinar met de retorica trainer Holger Marten. Klik hier voor de video van de volledige opname. Belangrijkste inhoud: 11: 30: Inleidende lezing door Holger Marten 22: 45: Eerste discussiesituatie over het onderwerp: de dialoog aangaan met (…)

” Lees meer

Petitie voor een vaccinatiemoratorium voor kinderen en jongeren

De “Vrienden van de Grondwet” eisen onder meer dat er een einde komt aan de vaccinatiepropaganda op scholen. De “Vrienden van de Grondwet” hebben een petitie gelanceerd. Dit vraagt om een stopzetting van de vaccinatiepropaganda voor jongeren onder 16 jaar in onderwijsinstellingen. De belangrijkste eisen: Wij roepen de Confederatie en de kantons op om een einde te maken aan alle vaccinatiepropaganda in openbare scholen en (…)

” Lees verder

” Lees verder

%d bloggers liken dit: