Arnold Schwarzenegger tegen niet-prikkers: ‘Donder op met je vrijheid’

arnold-schwarzenegger-tegen-niet-prikkers:-‘donder-op-met-je-vrijheid’

12-08-21 10:30:00,

Homepagina » Mens en Dier » Arnold Schwarzenegger tegen niet-prikkers: ‘Donder op met je vrijheid’

Foto: Arnold Schwarzenegger (Gage Skidmore CC BY-SA 2.0)

in Mens en Dier 12 augustus 2021 12:30

Oud-gouverneur en acteur Arnold Schwarzenegger heeft fel uitgehaald naar Amerikanen die weigeren de coronaprik te halen of een mondkapje te dragen. De in Oostenrijk geboren acteur waarschuwde voor de opkomst van het fascisme in Amerika door Trump-aanhangers te vergelijken met Hitlers bruinhemden.

“Er is een virus, het doodt mensen, en we kunnen [verspreiding] alleen voorkomen door te vaccineren, mondkapjes te dragen, afstand te houden, je handen te wassen en niet alleen maar te denken van: ‘Mijn vrijheid wordt aangetast’. Nee, donder op met je vrijheid,” zei hij.

Hij zei dat het dragen van mondkapjes en halen van een vaccin niet anders is dan het volgen van de verkeersregels. “We zetten een verkeerslicht bij een kruising zodat mensen elkaar niet per ongeluk doden,” aldus Schwarzenegger.

Het niet dragen van een mondkapje staat volgens hem gelijk aan door rood rijden. “Door te ademen, kun je een ander besmetten, die vervolgens ziek wordt en kan sterven.”

WATCH: Arnold Schwarzenegger and Alexander Vindman tell Americans: “Screw your freedoms” pic.twitter.com/7hwLeFfzyO

— Jack Posobiec 🇺🇸 (@JackPosobiec) August 12, 2021

Vader van Schwarzenegger was fanatieke nazi

De vader van Arnold Schwarzenegger, Gustav, sloot zich op 1 maart 1938 – elf dagen voordat Oostenrijk werd geannexeerd – vrijwillig aan bij de nazipartij van Hitler. Hij werd in januari 1941 officieel toegelaten tot de partij.

Op 1 mei 1939 gaf hij zich op voor de Sturmabteilung, ook wel bruinhemden genoemd. Eind 1939 ging de vader van Schwarzenegger bij de Wehrmacht, Hitlers leger, waar hij zich opwerkte tot Hauptfeldwebel.

The More You Know pic.twitter.com/OYapYvOqSf

— Jack Posobiec 🇺🇸 (@JackPosobiec) August 11, 2021

4.3 11 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: