Militairen bereiden zich voor op detentie van Amerikaanse burgers, documenten onthullen ‘interneringsprocedure’

militairen-bereiden-zich-voor-op-detentie-van-amerikaanse-burgers,-documenten-onthullen-‘interneringsprocedure’

14-08-21 09: 06: 00,

National File Senior Reporter, Patrick Howley, sluit zich aan bij Stew Peters om te melden dat de Army National Guard aan het werven is voor de baan van “Internment/Resettlement Specialist”. Militaire documenten verwijzen naar “burgergeïnterneerden” en procedures voor het vasthouden van Amerikaanse burgers.

Dit, net nadat de gouverneur van Tennessee, Bill Lee, een Uitvoerend Bevel 83 ondertekende, dat de staat toestemming geeft om de Nationale Garde en de Staatsgarde op te roepen “in verband met bepaalde gezondheidszorg- en noodhulpoperaties”.

Uitvoerend Bevel 83 zou de bouw van “tijdelijke quarantaine- en isolatievoorzieningen” toestaan en “telefonische beoordelingen voor onvrijwillige vastleggingsgevallen.”

Uit een apart document van Lloyd Austin DoD blijkt dat het leger soldaten coacht om andere soldaten aan te geven wegens “vermoedens van blanke suprematie”.

Ondertussen heeft het Department of Homeland Security een nieuw National Terrorism Advisory System (NTAS) Bulletin uitgegeven over de huidige verhoogde dreiging in de hele Verenigde Staten, nu tot en met november 11th, waarin het volgende wordt genoemd als hun grootste zorgen:

  • Verzet tegen COVID-maatregelen
  • Claims van verkiezingsfraude, geloof dat Trump in ere hersteld kan worden
  • 9/11verjaardag en religieuze feestdagen.

“RMVE’s”, de nieuwe federale scheldnaam voor “Trump-stemmers” blijven een belangrijke obsessie van de DHS:

Gedurende de rest van 2021,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: