EEN DAG IN DE DOOD VAN DE BRITSE JUSTITIE

een-dag-in-de-dood-van-de-britse-justitie

15-08-21 11: 00: 00, EEN DAG IN DE DOOD VAN DE BRITSE JUSTITIE 16 augustus 2021

De achtervolging van Julian Assange voor het onthullen van geheimen en leugens van regeringen, in het bijzonder de misdaden van Amerika, is zijn laatste fase ingegaan nu de Britse rechterlijke macht – handhavers van de ‘Britse justitie’ – hun beraadslagingen samenvoegen met de onversaagde macht van Washington.

Ik zat in Hof 4 in de Royal Courts of Justice in Londen met Stella Morris, de partner van Julian Assange. Ik ken Stella al net zo lang als ik Julian ken. Ook zij is een stem van de vrijheid, afkomstig uit een familie die het fascisme van de Apartheid bestreed. Vandaag werd haar naam in de rechtbank uitgesproken door een advocaat en een rechter, vergeetachtige mensen ware het niet voor de macht van hun begiftigd voorrecht. De advocaat, Clair Dobbin, wordt betaald door het regime in Washington, eerst dat van Trump, dan dat van Biden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: