Dr David Clements – Slechte Acteurs Ontmaskerd, Poging tot Staatsgreep ECHT, Alle Leugens Onthuld!

dr-david-clements-–-slechte-acteurs-ontmaskerd,-poging-tot-staatsgreep-echt,-alle-leugens-onthuld!

17-08-21 05: 14: 00,

Joe Biden was van plan zich in Camp David voor de pers te verbergen en was niet van plan de natie tot woensdag publiekelijk toe te spreken, maar daar kon hij als Leider van de Vrije Wereld™ niet mee wegkomen, dus werd hij gistermiddag teruggevlogen naar het Witte Huis om een stuntelige 10-minuut toespraak te houden, waarin hij Trump de schuld gaf van de val van Kabul en hij weigerde verantwoordelijkheid te nemen voor zijn beslissende rol in de ramp die zich nu voltrekt.

Hij werd prompt teruggevlogen naar Camp David.

De Mainstream Media en alle door de Globalisten gecontroleerde politici over de hele wereld – en zelfs mensen als Leon Panetta – kwamen uit het houtwerk om zich aan te sluiten bij het koor van verwijten tegen Biden, wat een signaal is dat de Biden verwijderingsoperatie is begonnen.

Na het schaamteloos ondersteunen van Biden sinds hij zich kandidaat stelde in 2020,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: