Adviseur van de Oekraïense president noemt het opbouwen van democratie in Oekraïne “zinloos”

adviseur-van-de-oekraiense-president-noemt-het-opbouwen-van-democratie-in-oekraine-“zinloos”

18-08-21 01: 08: 00,

Het VS-fiasco in Afghanistan doet golven ontstaan in andere staten met VS marionettenregimes. Nu heeft een veiligheidsadviseur van de Oekraïense president de opbouw van een democratie naar westers model in Oekraïne zinloos genoemd.

Alexei Arystovich is adviseur van de Oekraïense president Selenski inzake strategische communicatie op het gebied van nationale veiligheid en defensie. Daarom is wat hij na het VS-Afghanistanfiasco op Facebook plaatste niet oninteressant, omdat het laat zien waarover in de Oekraïense presidentiële administratie wordt gesproken.

Het VS-Afghanistanfiasco laat de marionettenregimes van de VS over de hele wereld zien wat de veiligheidsbeloften van de VS waard zijn. De VS hebben het regime dat zij in Afghanistan hebben geïnstalleerd vrijwel onaangekondigd in de steek gelaten en nu hebben ook andere marionettenregimes van de VS hun bedenkingen. Het gaat immers niet alleen om politieke kwesties, maar heel concreet om de persoonlijke veiligheid van de aanhangers en vooral van de vertegenwoordigers van deze regimes.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: