Klimaatbeleid, illusie van postmoderne bourgeoisie

klimaatbeleid,-illusie-van-postmoderne-bourgeoisie

18-08-21 06:00:00,

NS-topman, Roger van Boxtel, vastgebonden aan draaiende molenwiek om te onderstrepen dat de NS op windenergie rijdt.

Een bijdrage van Jeroen Hetzler.

“It is one thing to impose drastic measures and harsh economic penalties when an environmental problem is clear-cut and severe. It is quite another to do so when the environmental problem is largely hypothetical and not substantiated by careful observations. This is definitely the case with global warming.”

Frederick Seitz, 17th president of the United States National Academy of Sciences

Men kan er aan toevoegen: en inmiddels weerlegd.

Onlangs belandde ik 2 keer achter elkaar in het ziekenhuis waar ik enkele dagen moest doorbrengen hierbij nauwkeurig geobserveerd, gemeten en vakkundig lek geprikt.

Ik van mijn kant constateerde de alom tegenwoordige 24/7 afhankelijkheid van elektrische stroom. Er is vrijwel niets in een ziekenhuis dat onafhankelijk is van elektrische stroom. Dit lijkt mij dan ook een punt van zorg en zorgvuldigheid bij beleid, waarbij men er verstandig aan doet af te zien van de inferieure rommel als windmolens en zonnepanelen. Zie ook de 2 incidenten in Maastricht na stroomuitval. Die rommel zou nog veel meer mensenlevens kunnen kosten. Hier moest ik aan denken terwijl alles in het ziekenhuis vlotjes verliep zonder alarm. Te danken aan fossiel geleverde stroom met 100% leveringszekerheid. Ik moet er dus niet aan denken dat die stroom door onbetrouwbare rotzooi als windmolens en zonnepanelen zou worden geleverd. Een ziekenhuis zou door puur toeval in maar 17 uur van het jaar wel de gevraagde stroom ontvangen. Dus in feite in 0% van de planbare tijd. Waanzin die past bij de waanzin van het klimaatbeleid.

Bron.

Wind en zon …. Begin er dus nooit aan! Het is rotzooi en geldverspilling. U wordt misleid met niet waar te maken beloftes over beschikbaarheid en lage kosten. Slijtage, inefficiëntie en verspilling, eveneens het adagium van de Bommeliaanse Bovenbazen, speelt dan ook dezelfde cruciale rol in het moreel verwerpelijke verdienmodel van het Eco Industrieel Complex.

Een goed voorbeeld van dat morele verval vormen de NS. Die beweren namelijk dat ze voor 100% op windstroom rijden. Laat me niet lachen want ik heb een sneetje in mijn lip.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: