De waangedachten van het WEF

de-waangedachten-van-het-wef

20-08-21 04:00:00,

Alle Covidlijntjes lopen naar Davos, het clubhuis van het World Economic Forum. Wie de propaganda van deze kapitaalkrachtige vereniging van meer dan 1.000 van de grootste concerns in de wereld nog niet kent, realiseert zich niet dat het WEF een van de meest prominente partijen is die Covid gebruikt, of misbruikt zo u wilt, om haar (en van haar leden) visie aan de wereld op te dringen. Een onverkozen gezelschap en een niet langs democratische weg bij te sturen groep van technocraten en grootkapitaal, dicteren de wereld waar het naar toe moet. Het virus komt ze goed uit, maar ook de bizarre en effectloze maatregelen maken dat ze elk land dwingen hun toekomstvisie in te vullen, of beter gezegd uit te voeren.

De toekomst volgens het World Economic Forum

In bovenstaande video doet het Forum ons 5 manieren aan de hand om ons leven op de lange termijn te hervormen. Wie dit droombeeld van de allermachtigsten der aarde op zich in laat werken ziet dat de drie basismaatregelen, afstand houden, mondkap voor en handen ontsmetten wat ‘Davos’ betreft nooit meer weggegaan.

Natuurlijk wordt het allemaal fijntjes gebracht maar de gladde PR-taal kan niet verhullen dat het gewoon propaganda is op het hoogste niveau.
Walter Lippmann (1889 – 1974) was een Amerikaanse schrijver, journalist en politiek commentator. Zijn definitie van propaganda is: ‘Permanent een bepaalde sterk gekleurde zienswijze naar voren brengen om daarmee de openbare discussie in de gewenste richting te sturen.’

Als er een club is geweest die openlijk stond te juichen toen ‘het virus’ van start ging,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: